A CFMOTO világelső a terepjáró járművek és a kapcsolódó felszerelések gyártásában. A több mint három évtizedes iparági tapasztalattal a CFMOTO a szabadidő- és haszonjárművek egyik vezető nemzetközi gyártójává nőtte ki magát. Változatos termékkínálatunkban megtalálhatók ATV-k, UTV-k, motorkerékpárok, robogók, amelyek kiváló minőségükről, innovációjukról és megbízható teljesítményükről ismertek.

Bemutatótermükben (1033 Budapest, Szentendrei út 95. szám alatt) megtalálod a CFMOTO termékek teljes kínálatát, melyeket arra terveztrk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak a természetben vagy a nehéz utakon. Ez a régió a legújabb "játszótere a nagy gyerekeknek", ahol mindent megtalálsz, amit csak szeretnél, hogy kielégítse adrenalin- és kikapcsolódási vágyaid.

Akár a két-, akár a négykerék szerelmese vagy, a bemutatóteremben garantáltan megtalálod a tökéletes járművet kalandjaidhoz. A legkisebb otthoni kalandorok számára pedig egy speciálisan kialakított helyet készítettek, hogy az egész család élvezhesse a CFMOTO élményét.

Gyere ki Te is és látogass el az Autó, Motor és Tuning Show-ra, ahol a "H" pavilonban március 22-24 között élőben is találkozhatsz a CFMOTO termékeivel:

Azért vagyunk itt, hogy eligazítsuk és a legjobb megoldásokat kínáljuk szenvedélyeihez.