Ez az autó decemberben még olyan állapotban volt, hogy kevesen hitték volna, ki lesz állítva az AMTS-n. Erre tessék! A Varázs Garázs standon - 2 év állás után - ott figyelt. 

Na de mit is látunk a képeken? Az alap egy 2,8-as 30 szelepes 193 lovas A6, amire S4 lökhárítókat, sárvédőket, és S4 prizmákat szereltek. A lámpák ki lettek fújva feketére és a díszlécek is lakk fekete színt kaptak. Aztán a bódét szürkével locsolták le. Kapott egy állítható futóművet, ami nem csak leugrott a polcról, hanem teljesen egyedileg lett átalakítva, hogy aztán a 1,5 centis hasmagassággal külön élmény lehet utazni. A tengelyekre szintén egyedi, 3 részes felniket csavaroztak. 

A felnik elöl 8,5 hátul 10x18-as gurigák, aminek a közepe eredetileg a gyári 16"-os C4-ből lett kiesztergálva. A Hardcore Polish pedig szénné polírozta a peremeket. 

A beltérben komplett S4 bőrbelsőt találunk, és egy hidraulikus kézifék is helyet kapott. És akkor itt álljunk meg egy pillanatra. Mi a bánatnak hidrokézi egy Audiba? Legfőképpen azért, mert Ádám fejében elég nagy a baj, és úgy döntött, nem él a Quattro hajtás előnyeivel és hátsókerekesre alakítja át az autót, amihez egy fixre zárható diffi is társul. A 2.8-as motorral gondolhatjuk, mekkora élményt tud nyújtani a tepsi. 

Az egész projekt 3 hónap alatt készült el. Ádám nagyon hálás a barátainak, hogy segítettek és támogatták a projektet és sikerült kiállítani a show-n! A Varázs Garázsnál mindig van valami érdekesség, úgyhogy fogunk még bemutatni autót tőlük!