Közeledünk az év végéhez és ahogy tavaly is, idén is kiválogattunk pár olyan hazai autót és eseményt, amiket mindenképp ki kell emelni. Persze mindenkinek más az ízlése, úgyhogy lehet a saját kedvenc nem fog szerepelni, de akár Ti is beleszólhattok, csak jelezzétek, hogy Nektek melyik gép volt a kedvenc! 

Az első részben 3 különleges BMW fog szerepelni.
 

Norbi E36

Aki ma Magyarországon E36-al akar kitűnni, az elég komoly fába vágja a fejszéjét. Elérhető ára miatt sokan kezdik el csinálgatni, de csak kevesen nyúlnak olyan durván hozzá, mint Norbi. A teljes listát mellőzném, mert OLVASHATTATOK RÓLA KORÁBBAN  az oldalon, ezért csak pár "apróságot" emelnék ki, mint például a széles többrészes felniket, a tökéletese fitmentet és makulátlan külsőt. Az év végére nagyon magasra tette a lécet és megkockáztatom, az egyik legjobb 36 lett itthon. Rengeteg munka volt vele, de nincs megállás és van még pár ötlet ami megvalósításra vár. Kíváncsian várom és biztosak lehetünk benne, hogy az AMTS-n is találkozni fogunk még a fekete rongytetőssel!

 

Boss

Vannak olyanok, akik nem szerepelnek úton-útfélen, akik nem posztolják percenként mindenhova a kocsijukat. Zsolti pont ilyen. A 36 után beruházott egy hetesre és megvalósított mindent, amit csak elképzelt. Nem volt könnyű menet, de végül rengeteg munka után ( na meg persze nem kevés pénz rálocsolása után) sikerült összerakni egy olyan elnöki gépet, amit mindenhol megbámulnak. 11x19, airride és letisztult bódé. Az E38 alapból szép látvány, de földhöz vágva még vonzóbb. Nincs olyan nemű, korosztályú ember, aki ne bámulná meg. Ő is szerepelt már az oldalon, kattintsatok IDE, ha többet szeretnétek tudni az autóról!  Jövőre biztosan több helyen is látni fogjátok a vasat, év elején mindjárt az AMTS-n lehet majd gyönyörködni benne! 

 

Sharknose

A harmadik Bömbi egy klasszikus darab. Krisztián E28-a idén lett igazán tökéletes! Itt nincs semmi sziszegés (még), fixen a képeken látható magasságban gurul a kocsi, ráadásul a felnik is tökéletesen passzolnak az autó stílusához. Tboycustoms fényezése egyszerűen hibátlan, a belsőt pedig Krisz barátja, Balázs tette fantasztikussá. Az autó itthon és külföldön is nagy tetszést aratott és valószínűleg jövőre sok találkozón fogunk összefutni a Stancekraft vezérgéppel! Természetesen erről az autóról is olvashattatok már, ha kimaradt, akkor csak KATT IDE! 


Ennyi lett volna az első adag! A héten érkezik a többi rész is, amiben hazai és külföldi találkozók és még több olyan autó lesz kiemelve, ami meghatározó szereplője a hazai autós kultúrának.