Sárbogárdon immáron 9. alkalommal tartották meg az STF-et, azaz a Sárbogárdi Tuning Fesztivált. A szervezők idén is odatették magukat és egy kellemes hangulatú, gumifüstben és fantasztikus autókban gazdag napot tölthetett el az, aki kilátogatott az Ifjúsági Parkba szombaton. Az időjárás is kegyes volt és olyan erős napsütésben lehetett része a vendégeknek, ami alatt pillanatok alatt meg lehetett égni.

Szerencsére voltak árnyékosabb részek és egy nagyobb sátor alatt is lehetett lazulni, miközben Dj Peppino és csapata tolta a legkomolyabb beateket. Azonban, aki nem a sörpadon üldögélve akart zenét hallgatni, annak ott volt a Burnout Show és a K-Stunt Team Streetfighter Show-ja is elég nagy sikernek örvendett.

Természetesen a kötelező programok sem maradtak el. Volt sexy autómosás és limbó is. Az idei limbón, az extrém kategóriában kőkemény csatának lehettünk szemtanúi. Egy szétvágott Suzuki és egy Kispolák vívott vérre menő csatát a legalacsonyabbnak járó díjért. A helyzet annyira elvadult, hogy amikor Frankie, a speaker, odaszólt a csapat tagjainak, hogy vágjanak már le még egy kicsit az A oszlopból, akkor bizony nem kellett sokat várni, elő is került a flex és már vágták is a karosszériát!

Napközben többször is lehetett gumit füstölni, ahol aztán durranásig forgatták a kerekeket a vállalkozó kedvű sofőrök. Innen nem messze RC Show-val szórakoztatták az embereket Csabai József és barátai.  A rendezvény másik szegletében kipufogó és hifi hangnyomás mérésre lehetett benevezni. Természetesen autós szépségverseny is volt, ahol a felkészült zsűrinek nem volt könnyű dolga, mert rengeteg szép kocsit lehetett találni a területen.

Az állandó jövés-menés mellett nehéz lenne pontosan meghatározni a pontos létszámot, de 500 autó megfordult a parkban, ami remekül mutatja, hogy ez a rendezvény is évről-évre egyre sikeresebb. A díjátadó előtt még az AK26 is fellépett és 45 perces műsorral szórakoztatta a közönséget. Ezután kiosztották a Top25 és egyéb kategóriák győzteseinek járó díjakat és utána szép lassan ki is ürült a terület.

Összességében egy kellemes családi napot tölthetett el, aki kinézett Sárbogárdra. Várjuk a jubileumi, 10. találkozót! A képekért KATT IDE! A galéria folyamatosan bővül! 




 

Forrás: Carstyling.hu