Amióta a közösségi oldalak teljesen átvették a hatalmat az életünk felett, azóta megállíthatatlanul terjednek a politikai jellegű, a vicces és egyéb, egy bizonyos rétegnek szóló képek és videók.  Arra, amire való ez az egész, elég kis százalékban használjuk, de garantáltan tudjuk, hogy ismerőseinknél mi volt az ebéd, hogy Icuka kisfia/kislánya hogyan borult fel az udvaron a műanyag traktorral és, autós arcok esetében, minden kocsimosás, alkatrészbeszerzés, felnipróba is felkerül az összes létező oldalra azonnal.

Így árasztotta el a netet ez a pár kép is, amin egy klasszikus bogarat szereltek fel a jól ismert RWB kiegészítőkkel. Kicsit azért félelmetes, hogy 2018-ban még annak ellenére is sokan benyalják az ilyen posztokat és osztják meg, mintha valódi lenne, hogy ordít a képekről, nem igaziak. De ne várjunk csodát, amikor rengetegen hisznek abban is, ha megosztják a kék angyalos képet, akkor örök áldásban részesül a családjuk, illetve Zuckerberg pénzt küld és még sorolhatnám... Szóval futótűzként terjedt ez a pár kép amin a teljes harci díszbe öltöztetett kitinpáncélos igazán agresszív megjelenéssel és sávtakarító fronttal büszkélkedhet.

Az első koptató,  a légterelőkkel ellátott szélesítések, a ultraszéles felnik, a küszöbtoldatok mind a sportosabb "testvérről" lehetnek ismerősek. Külön pont jár a sárvédőkre szerelt tükrökért! A lökhárító hiánya egyáltalán nem zavaró és a mutatvány annyira jól sikerült, hogy akár el is képzelem Tokió utcáján ezt a barna gépet, ahogy mondjuk egy Subaru WRX-ből származó boxermotor dohog a hátuljában. Igazából nem is lehetetlen egy ilyen verzió összeállítása, csak kell egy tökös csapat, aki bevállalja és nekiesik egy bogárnak. Nektek hogy tetszik a szteroidkúrán átesett VW?