Vannak olyan autók, amikre csak annyit lehet mondani: AZTAKURVA!
Ezek általában vagy a külsejükkel, vagy a lemez alatt lapuló technikával vagy pedig a beltérben történt módosításokkal váltják ki ezt a felkiáltást az emberből. A Hulk-ra minden szempont szerint illik ez a kifejezés.
 
Itthon van egy csapat, akiknek a neve már régóta egyet jelent a legkimagaslóbb minőségű építésekkel és már határon túl is bizonyítottak. Ők az RS-Tuning tagjai. Sokan még a csattogós falepkéjüket tologatták, amikor RS-ék már Wörthersee-n arattak sikert építéseikkel. Éppen ezért óriási tiszteletet érdemelnek, hiszen Ők már megmutatták mire képesek és nincs szükségük arra, hogy minden egyes találkozón haknizzanak autóikkal. Viszont ha valamihez hozzányúlnak, az garantáltan felkavarja az állóvizet. 
 
Nemrégiben feltöltöttek pár képet legújabb projektjükről, ami minden tekintetben megerőszakolja a lelkét minden benzinvérűnek! Nem is tudom hol kéne kezdeni..... 
Az alap egy RS4 B5, ami ott van az álomautók képzeletbeli listáján. V6 biturbó, Quattro hajtás és mindez kombi, bocsánat, Avant kaszniba bújtatva. Ideális családi autó lehet, sportos apukáknak. Jelen esetben azonban kicsit továbbmentek és az egész autót alapjaiban építették át. 
 
Vegyük a motort! A 2,7 literes V6-os helyére egy R32 került, amire ráaggattak egy csigát is és 1000 lóerőt préseltek ki az új szívből. Természetesen volt már olyan, aki nemtetszését nyilvánította ki és kihasználva a fantasztikus emoji kínálatot, oda is dobott pár hányós fejet. A helyzet az, hogy természetesen mindenkinek joga van véleményt formálni, de azért előbb kicsit átgondolnám mit írok ki magamaból, mielőtt megokosodok. Na, de mindegy is. A kérdésre, hogy miért R32, egy nagyon frappáns választ kaptak a kommentelők: " Az 1000 lóerő a gyári V6 Biturbo motorból, egy másik RS4-ben megvolt.
 
Miután túltettük magunkat a motor környékén történt változtatásokon, jöhet a külső. Karbon kiegészítők amerre csak nézünk. A kerékjáratokban háromrészes Rotiform SIX felnik, amikre tökéletesen ülteti rá a bódét az Air Lift Performance levegős futómű. 1000 ló és airride? Igen, miért ne? Ezek a rendszerek olyan minőségűek, hogy könnyedén megbírkóznak akár ekkora teljesítménnyel is. 
 
A beltérben is komoly változások történtek. Komplett csövezés mindenhol és a levegős rendszer alkotóelemei kaptak helyet hátul, és mindössze két darab ülés maradt. Ha tovább nézelődünk, akkor feltűnik, hogy mindent alcantara és karbon borít. Mivel az RS Tuning, RS Carbon néven már régóta kínál megoldásokat, így nem meglepő, hogy itt is elég sok szénszálas elem kapott helyet. Külön érdekes részlet, a középkonzol, amiből száműzték a szórakoztatásért felelő fejegységet. Itt csak egyetlen felirat található: "No fuckin' music please! I have a 1000 hp+ R32 Turbo!" 
 
Sajnos a képek minősége még nem a legjobb és komplett leírás sincs még az autóról, de biztosak lehetünk benne, hogy amint összeáll a projekt, mi is beszámolunk majd róla részletesen!