A Skoda Fabia VRS tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy átlagosnál erősebb, de ugyanakkor takarékos autót a hétköznapokra. Az Air Lift Performance oldalán kicsit furcsa látvány egy Skoda, mert az amerikai közösség számára teljesen ismeretlen a típus. 
 
Az Ultimate Dubs Show-n figyeltek fel az oldal szerkeaztői erre a példányra, ami ezüst színével nem annyira kelt feltűnést, viszont amint bekukkantunk a motortérbe, a világ legtisztább (és ez szó szerint értendő) dízel kazántere tárul elénk. A kis 1,9 PDTDI immáron 320 lóerős, ami már több mint elég egy ekkora autóhoz. 
 
A matt felületek remekül illenek a felnikhez, amik háromrészes SSR görgők, de a ez a szálcsiszolt stílus a csomagtérben is visszaköszön. A hátsó üléseket kikapták és helyükre került beépítésre az install. Két darab hegesztésmentes, szálcsiszolt tartály kapott helyet az ülések helyén, körülöttük pedig a gyéri szürke kárpitot találjuk. Mondanom sem kell, hogy a futómű levegős és Air Lift elemekből áll. A sofőr és utasa Corbeau sportülésekben élvezheti az utazást. 
 
Tökéletes építés, minden sallang nélkül! IDE KATTINTVA megtaláljátok a tulaj Instagram oldalát!