Ádám eladta az E30-as BMW-jét és átült egy kabrióba, hiszen a megkímélt E46-ok ára is elég szépen kezd felkúszni. Az elképzelés az volt, hogy szép időben, lehajtott tetővel élvezi majd az autó előnyeit, hanyagul kilógatja a karját, a szél és napsugarak simogatják a fejét, közben szól a zene stb...... de aztán persze nem teljesen így alakult. 
 
Első körben ültetőrugók váltották a gyári darabokat, felcsavaroztak egy 18-as felniszettet, a krómokat pedig eltüntették és helyükre fekete kiegészítők kerültek. Ez egy darabig elegendő is volt, de ha az embernek olyan barátai vannak mint Safian András, (S.A. CustomFab), akkor bizony elkerülhetetlen, hogy látótérbe kerüljön az airride. 
 
A levegős rendszer mellett szóba kerültek az E46 M3-ak, amik lassan elérhetetlenné válnak, de csinálni egy olyat, ami kívülről olyan mintha, nem lehetetlen, főleg, hogy ilyen alkatrészek is lapultak a haveroknál. Géptetőt, küszöböket, első sárvédőket, lökhárítókat, díszléceket viszonylag egyszerűen szerzett be hősünk, egyedül a hátsó sárvédőkkel volt bajban és már kezdett beletörődni, hogy marad gyári, amikor felbukkant egy szett elég jó áron és így már teljes lehetett a kép. Természetesen a kipufogókat is úgy alakították ki, mint az M3 esetében! 
 
A futómű Spax állítható szettre épített levegős rendszer, Rubena lufikkal, Airlift tartállyal, Airlift V2 vezérlővel, Viair kompresszorral. A futómű további elemeit teljesen felújították és állítható lengőkarok, valamint toronycsapágyak is beépítésre kerültek. Így már egész jó pozícióba kerülhettek a 3SDM felnik, amiknek mérete 8,5x19 és 9,5x19, de persze az ívek miatt szükség volt nyomtávszélesítőkre is. 
A karosszéria fehér fóliázást kapott a már említett kiegészítők mellett, az utastérbe pedig sportülések, M-es kormány, Androidos fejegység és rejtett mélynyomó szerepel a listán, valamint egy alap beépítés, mivel itt már elfogyott a "kedv" a további mutatványokhoz. 
 
Mit hozhat a jövő? 
 
Komplett bőrözést, komolyabb csomagtartóbeépítést és egyedi háromrészes felniket. Elnézve Ádi hozzáállását, biztosak lehetünk benne, hogy megvalósítja mindet és a jövő évi AMTS-re már megújult formában fog érkezni, feltételezem, a Hungarian Fanatic Cars standjára! 
 
Képekért köszönet: Manhertz Automotive