Meet'N'Talk vol. 9.

Meet'N'Talk vol. 9.

Magyarország egyik legszebb kiránduló helyén ismét megrendezzük a szokásos évi eseményünket!
Fontos! Kérünk, olvasd végig!
North-East Company Meet ’N’ Talk vol.9.
Helyszín: Aggtelek Baradla oldal 1.
Baradla Kemping
Időpont: 2023 07. 14.-16.
A találkozón való részvétel regisztrációhoz kötött ezért küld el jelentkezésedet northeastcompany.hu/regisztracio címre. Regisztrálni Július 1.-ig lehet.
Regisztrációhoz szükséges:
Név, Autó típusa, Rendszám, 2db fénykép az autódról.
Házirend betartása mindenki számára kötelező!
Belépő ára:
Péntek- Vasárnap 6000 Ft
Szombat-Vasárnap 3500 Ft
Gyermekek részére 14 éves korig a belépés díjtalan, felnőtt kísérettel.
Szállás lehetőség a helyszínen rendelkezésre áll. Ezzel kapcsolatos információk a 06702070367 telefon számon érhetők el.
Programok:
-Péntek: Nyitás:12:00 Érkezés,szálláshelyek elfoglalása. Grillezés, sütögetés (csak a kijelölt tűzrakó helyeken lehetséges!!!).
Este csapunk egy fergeteges bulit!
-Szombat:
Nyitás 7:00-kor, érkezés, parkolás folyamatosan.
10:00-tól:
-Show and Shine (mutasd be az autód a közönségnek!)
-Csípős lecsó evő verseny. De csak ha bírod az igazán erőset!
-Autós kötélhúzó verseny. Szervezz 3 fős csapatokat és regisztrálj a sátrunknál. Jó móka lesz ismét! Idén is egy parancsnoki UAZ lesz az áldozat!
-Kerékcsere verseny egy igazi rally autón!
-Top10 és egyéb díjak kiosztása
-Tombola húzás. Tombola jegy vásárlására a szombati napon van lehetőség, melynek összértéke közel 850.000 Ft. Tombola jegy ára 500 Ft.
-Este jövünk a jól bevált sörponggal. Nevezz be és sörözz! Az első helyezett egy dedikált pólót kap a csapat tagjainak aláírásával. Persze ha át tudja venni. 
-Sörpong után csapunk egy jó kis retro bulit. Aki velünk táncol azt megkínáljuk még abból a finom pálinkákból ami csak erre az alkalomra lett készítve!
Vasárnap:
Közös józanódás, másnaposság elleni húsleves elfogyasztása, emlékek keresése,és az aggteleki pillangók befogása 
Helyszín elhagyása: 18:00
Gyertek, érezzük jól magunkat ezen a különleges helyszínen, a jó időt megrendeltük! Kevesebb jelenjen meg

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
North East Company
Kezelő(k)
Statler
Helyszín
Baradla Kemping Aggtelek ,
Dátum
2023.07.14 - 2023.07.16
Kezdés
12:00
Befejezés
18:00
Web
fb.me
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!