Mint már szinte megszokott, ezúttal sincs Tuning Show az angol FUEL Girls tűzforró lányai nélkül, akik harmadik éve állandó vendégei szezonnyitó rendezvényünknek. Az idei show pedig részükről is merőben új lesz: a program mellett a lányok is megújultak!

Az elmúlt évek során a FUEL lányai szinte egytől-egyig kicserélődtek, a „modellfrissítés” pedig – mint azt a tavaly őszi lengyelországi fellépésen is láthattuk – csak a program javára vált. Az új vad csajok közül kettő – név szerint Lisa-Mary és Leonie – már biztosan fellép a budapesti szezonnyitó show-n, valamint a „régiek” közül érdemes lesz figyelemmel kísérni a már itthon is ismert Vanessa-t, aki igencsak méretes szilikonokkal szerelkezett fel a tavalyi fellépés óta, amit természetesen nálunk sem rejt majd véka alá ;) Vanessa egyébként huszonöt évével rangidős a csajok között, és ő volt a legelső lány a FUEL csapatában.

Ha valaki még nem látta volna a lányokat műsor közben, pár szóval jellemezve mindez a következő lenne: ultra szexi, tüzes, rock and roll és punk elemekkel tűzdelt sztriptíz show, mely szorosan kapcsolódik az autókhoz és az autóiparhoz. A műsorok a FUEL kifejezetten erre a célra kifejlesztett színpadán, a Car Catwalk Stage-en kerülnek bemutatásra, melynek különlegessége a közepén található forgó elem, melyre autóval is fel lehet hajtani. Így áll össze az egész egy igazi autós-csajos unikum látványossággá, melyet elsősorban látni kell ahhoz, hogy valóban elhiggye az ember.

Az Európa legnagyobb tuning kiállításain fellépő csapat műsora napjában háromszor lesz megtekinthető a Carstyling.hu Tuning Show 2010 programjai között, március 19-21-ig a Hungexpo „A” pavilonjában, valamint természetesen a drift bemutatók során is feltűnnek majd!

A FUEL Girls csapatáról bővebben itt olvashatsz!