Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Megint egy évvel öregebbek lettünk, és ezúttal sem egy átlagos periódus záródik le a mai nap folyamán: 2005. sokkal több eseményt és újdonságot tartogatott számunkra, mint azt előre elterveztük, de mint azt a tapasztalatok mutatják, legtöbbjük csak az előnyünkre vált.

Ahogy eddig mindig, most is kissé bajban vagyunk a teljes év összefoglalásával, hiszen rengeteg dolog történt idén: az eddigi legpörgősebb évadunkon vagyunk túl, mind fizikai, mind technikai oldalát tekintve a dolgoknak, és az előrejelzések szerint jövőre mindez csak komolyodni fog – de legyen is így!

Nézzük rögtön a száraz tényeket:
A tavaly ilyenkor még hatalmas növekedésként megért napi 4.000 látogató és 100.000 oldalletöltés mára átlag 10.000 látogatóra és több, mint 250.000 oldalletöltésre változott, napi adatforgalmunk pedig átlagosan 60 gigára (!) nőtt, ami több, mint háromszorosa a 2004-es csúcsnak. Decemberben pedig átléptük a 20.000-es határt is regisztrált felhasználók számában, idén is rengeteg új arc, egyéniség és autó tette még színesebbé portálunkat.

Mindennek folyománya 2005-ben is hardware-re költött pénzek sokaságát, és fejlesztéssel eltöltött órák százait emésztette fel, a komolyabb újítások pedig most is év végére maradtak, melyek - a sok pozitív visszajelzésre alapozva – végül csak előnyére váltak a közösségnek. Mindazonáltal ezek a változások számunkra örömteli dolgokat is jelentettek: a látogatottsággal párhuzamosan megnőtt az érdeklődés a hazai cégek felől is oldalunk iránt, így webáruházunk kínálatát jelenleg 23 vállalkozás termékei állítják össze - mindezzel pedig az egyik legnagyobb hazai tuning kínálatot felsorakoztató palettát tudjuk nyújtani minden érdeklődő számára – mindez pedig még csak nőni fog a továbbiakban. A több, mint 100 regisztrált partnerre duzzadt cégkeresőnk többsége csatlakozott - szintén idén elindított - klubkártya-rendszerünkhöz is, melynek köszönhetően az ország számos pontján kedvezménnyel vásárolhat már mindenki, aki megváltotta tagságát az év folyamán.

Rendezvények terén is rekordot döntöttünk idén: közel 40 autós megmozdulásról tudósítottunk, vagy vettünk részt rajta, a számos színvonalas, és jó hangulatú esemény áprilissal kezdődően csaknem az összes hétvégénkre kihatott. Ha a legjobbat kellene kiválasztanunk az idei események közül, igen nagy bajban lennénk. Ami semmiképpen nem maradhat ki a felsorolásból, az a júliusi Ágyúgolyófutam, mely egy igazán új ízt hozott a hazai autós életbe, és ilyen téren szintén zenész az egész éven átívelő MüllerArt gyorsulási versenysorozat is. Itt rögtön meg is kell említenünk a velük együtt elindított éves Carstyling.hu Autó Szépségversenyt, mely nehéz kezdet után végül meghozta a várt érdeklődést - ha pedig az idei találkozókat nézzük, a III. Országos Devil Tuning találkozó – szerintünk – mindent vitt.

Visszatérve a szépségversenyre, a sorozat természetesen jövőre is folytatódik, az ez évi tapasztalatokból okulva módosított szabályokkal, de lényegében ugyanazzal a céllal: motivációt adni a tunereknek, hogy legyen valahol komoly tétje és elismerése az autók optikai fejlesztésének!

2006-ban ismét igyekszünk mindenütt jelen lenni, ahol csak időnk és energiánk engedi. Sajnos a körünkben nagy népszerűségnek örvendő kalocsai futamok és találkozók idén végleg befejeződtek, de már dolgozunk az alternatívákon, hogy 2006-ban is lehessen legalább egy „nagy” közös Carstyling találkozó, ahogy eddigi fennállásunk során mindig. Egy dolog viszont már biztos: a Top Tuning magazinnal (= Maxi Tuning) együttműködve 2006. március 25-26-án az eddigi legnagyobb tuning kiállításunkat bonyolítjuk le Szegeden, a Hangár Expo területén, melyre minden olvasónkat szeretettel várunk. Számos exkluzív külföldi és hazai autó, valamint rengeteg érdekesség lesz kint megtekinthető, minderről pedig még éppen elégszer hallotok majd addig - de aki már felfedezte bannerünket, némileg képben lehet a dolgokról ;)

Végezetül pedig szeretnénk megköszönni minden olvasónknak, Nektek, hogy idén minket (is) választottatok. Reméljük továbbra is hasznosnak találjátok, és örömötök lelitek az oldalban, mely jövőre is rengeteg újdonságot tartalmaz majd, január közepén startoló új szerverünk (kész atomerőmű) pedig remélhetőleg hosszú időre elegendő lesz a megnövekedett igények kiszolgálására. Továbbra is várjuk ötleteiteket, észrevételeiteket, amelyeket saját – igen, kissé lassú – tempónkban többé-kevésbé meg is valósítunk, ahogy az eddigiekben is – hiszen a Carstyling.hu-t – ami már messze többet jelent, mint egy weboldalt - nem a kódok és képek sokasága, hanem legfőképp Ti teszitek/tettétek azzá, ami most a böngészőablakban látható.

…mi pedig csak itt-ott igazítottunk rajta ;)

E hosszúra sikeredett körmondat után, ezúton is tuningban gazdag Boldog Új Évet Kívánunk 2006-ra minden kedves olvasónknak, galériánkban pedig szokás szerint az idei „jól” sikerült képeink válogatását találjátok. Bulizzatok jót, és vezessetek óvatosan – találkozunk 2006-ban!