Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Nagy durranásról hallani a Heffner rezidencia felől, de jelen esetben nem a Plaboy villa szőke bombázói pózoltak a fényképezők előtt. Most egy másik Heffner-ről szól a történet, a szenzáció pedig egy Lamborghini Gallardo motorházteteje alatt lakozik.

Főszereplőnknek tehát ismét négy kereke és nem (csak) két méretes légzsákja van. A mennyországba juttató élményt, pedig a brutális, 942 lóerős és 1032 Nm nyomatékú teljesítmény biztosítja, melyet immáron 1.000 lóerő fölő sikerült tornázni! Ekkora teljesítmény mellett, és az élvezetesebb vezetési élmény érdekében a Heffner Performance kiiktatta a gyári négy kerékmeghajtást, és immáron a hátsó kerekeken keresztül juttathatjuk a lóerőket az aszfaltra.


Dyno teszt


Gyorsulás 5-ösig

Az 5.0 literes V10-es aggregát brutális erejét elsősorban a ráapplikát ikerturbó rendszernek köszönheti, mely mellett számos módosítást ejtettek a maximális teljesítmény érdekében. Módosított főtengely, kovácsolt dugattyúk, nagyteljesítményű víz- és benzinpumpa, vízhűtéses intercooler és egy komoly kuplung képezik a csomag részét, a lóerők mellé pedig a látvány és a jobb aerodinamika érdekében felkerült egy új, méretes szárny, és egy hátsó diffuzer is.

Nem tudom ki hogy van vele, de ha választanom kellene a Heffner bombázók vagy a Heffner Gallardo tesztelése között bizony nagy dilemmában lennék...

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!