Ismeritek az amerikai Vitesse AuDessus-t? Nos, annyira még mi sem, viszont a jövőben érdemes lesz foglalkozni velük, mert nagyon igényes csomagokat pattintanak össze a luxusautók tulajdonosai számára. Itt van például a Lamborghini Aventador SV-hez készített impozáns karbon pakettjük.

Az Aventador SV önmagában sem egy visszafogott, a forgalomba beolvadó járgány, de a jenki tuningcég még tovább fokozta az olasz fenevad exkluzív megjelenését. A Vitesse AuDessus karbon alkatrészei egyenként vagy komplett bodykitként is megrendelhetőek, ezáltal a tulajdonosok méginkább testre szabhatják kedvencüket.

Az Aventador SV számára kidolgozott teljes bodykit tartalmazza a szénszálas műanyagból készült első lökhárítót, a küszöbtoldatokat, a visszapillantó borításokat, és a hatalmas hátsó diffúzort, a legérdekesebbek azonban a különböző kivitelben rendelhető full karbon felnik, amelyek közel 23 kilóval teszik könnyebbé a kocsit, így jótékony hatással vannak a menettulajdonságokra is.

A wisconsini tunerek minden szénszálas alkatrészt CNC megmunkálással készült alumínuimformák segítségével, kézzel készítenek, így a prémium minőség garantált. Az árak igazodnak a szuperautó-tulajok pénztárcájához, az Aventador SV esetén a legolcsóbb alkatrészek a 2.500 dollárt (kb. 700 ezer forint) érő visszapillantó borítások, míg a négy karbon felniért 25.000 zöldhasút (kb. 7 millió forint) kell kicsengetni.