A McLaren 720S már alapjában véve is egy kimondott sportautó, a Novitec azonban azokra is gondolt, akiknek amellett, hogy még egyedibb és feltűnőbb autót akarnak, egy szélesebb garázs is jutott.

A diszkrétnek nem nevezhető aero kit ugyanis elöl 6, hátul pedig nem kevesebb, mint 13 cm-el szélesebb a gyári kasztninál. Sajnos arról nem készült beszámoló, hogy a kerékívekkel milyen ördögi módszerrel hozták szintbe a felniket, arról viszont igen, hogy a vertikális rést egy 35mm-es ültetéssel csökkentették.

A valószínűleg elég megosztó fakósárga fényezést néhol karbon elemekkel törték meg, pl. a tükrök borításán vagy az állítható hátsó szárnyon, a feltűnést pedig tovább segíti a meglehetősen hangos kipufogórendszer.

A 4 literes ikerturból V8-ast 720-ról 795 lóerősre tornászták fel, miközben a nyomaték is jelentősen, 710-ről 878 Nm-re nőtt. A 100km/órát ezekkel a mutatókkal a gyárinál 0,2 másodperccel gyorsabban, 2,7 mp alatt teljesíti, de a 200-hoz sem kell neki több, mint 7,5 másodperc. A végsebességére sem lehet panasz, akár 346 km/órával is száguldozhat az a 15 szerencsés, akinek jut a limitál szériából.

Ha a bőséges fotógaléria kevésnek bizonyulna, a fentiekről egy meglehetősen hatásvadász videó is készült, amit alább tekinthettek meg:

A nem mindennapi McLarent az idei Essen Motor Show-n is láthattuk kiállítva, a felnijeit szállító Vossen standján.