A Brit autó tuning ipar egyik fenegyereke, Afzal Kahn idén igencsak belehúzott a munkába. Az általa irányított Kahn Design számos egyedi elképzeléssel kápráztatott el minket. Legújabb munkájuk pedig egy ízlésesen összerakott Audi R8-as koncepció.

Az mindenképpen elmondható, hogy a szigetországbeli csapat tökéletes tuning alapot választott magának, hiszen az Audi R8-as alapból is egy vérbeli sportautó. Kahn elsődleges célja most nem egy teljes átalakítás, hanem a finomítás volt, ennek fényében ültetett sport futómű és 20”-os F1-X alufelni garnitúra hívatott az újdonságok sorát képviselni.

Sajnálatos módon a teljesítmény is változatlan maradt, amit a Kahn Design internetes oldalán még külön ki is hangsúlyoznak: szerintük bőven elég a gyári 4.2 literes V8 FSI aggregát 414 lóerős teljesítménye. Ez a kijelntés azért valószínűleg sok tuning fanatikus véleményét megosztja majd.

A kevés újdonságot egyébként lehet még azzal is magyarázni, hogy a Kahn Design csapata igen elfoglalt, hiszen egy nagyszabású terven dolgozik, ez pedig Kahn Pizza kiszállítás. Mielőtt azt gondolnánk, hogy valamiféle viccről van szó, a történet lényege, hogy egy minimum 200.000 dollárt kostáló szuperautóval szállítsák ki pizzát a kedves megrendelő számára. Erre aztán nehéz bármi értelmeset mondani...