Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


A Rolls Royce Phantom alapjain nyugvó Drophead Coupe tulajdonosok számára a gazdasági válság kiábrándító momentumai mellé végre egy jó hírrel is szolgálhatunk. A Brit autó tuning ipar egyik meghatározó alakja a híres neves Afzal Kahn kezelésbe vette kedvenc luxusautójukat.

Cége, az elsősorban csúcskategóriás vasakat átalakító Kahn Design csapata ismét komoly feladatot vállalat. Az alapnak válaszott Drophead Coupe fekete színe tökéletesen harmonizál az extravagáns, 22”-os és 9,5” széles Silver Mist felni garnitúrával, a méretes kerekek pedig a sportosabb, és agresszívebb látvány mellett kiváló úttartást is biztosítanak. A Kahn Royce kupénak luxusban és eleganciában egyszerűen nincs párja.

A belső térben felhasznált anyagokra a "széria" változatnál sem lehetett panasz, azonban itt még egyedib megoldásokkal találkozhatunk. Szilfa műszerfalborítás, Piano Black kormány, iPod csatlakozó, és még néhány apróság teszi még kellemesebbé az eddig is fejedelmi utasteret.

Az autó gyári 250 ezer fontos (76 millió Ft) ára is igen jelentős, de a Kahn féle változat 316 ezer fonttal viszi a pálmát (96 millió Ft). Jó kérdés az is, miből adódik ez a plusz 20 millió, hiszen ha szigorúak akarunk lenni, mindössze egy új felni és némi utastér bűvölés a legextrémebb esetben sem kerül ennyibe - egy jó 10 millió forintnyi presztízst tehát még simán hozzászámolhatunk az alkatrészekhez.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!