Az új évet rögtön egy új játékkal indítjuk, mely szorosan összefügg a 2 Fast 2 Furious (Halálosabb iramban) című eposszal.


Aki már látta a filmet, annak is érdemes most még egyszer, figyelmesebben is végignézni ezt az autótunerek szemszögéből orgazmusnak számító műalkotást.

Havi játékunk nyereményét ugyanis, melyet a Streetglow OptX márka hivatalos hazai importőre,


ajánlott fel, az az olvasónk nyerheti meg, aki a lehető legpontosabban válaszol a következő kérdésre:

Összesen hány helyen látszik a filmben a StreetGlow, illetve az OptX felirat?

Amit várunk Tőletek tehát, összesen 1db szám! A legpontosabban tippelők között fogjuk kisorsolni az idei év első nyereményét, egy neonfénnyel ragyogó Optx EL Neon pedálszettet. Ez kizárólag színében különbözik az alábbi képektől, ugyanis a megnyerhető pedálok színe és fénye is a piros árnyalatában pompázik.













Az OPTX újdonsága az EL Neon Pedál, mely egy új stílusvilágot, egy stílusos verseny kinézetet kölcsönöz az autódnak. Precízen megtervezett és kivitelezett pedálok, bekapcsolva és kikapcsolva is egyaránt jól mutatnak. Automata és manuális kivitelben, beszerelési útmutatóval és 1-éves garanciával kaphatók.



A megfejtéseket 2004. február 5-ig várjuk a [email protected] email-címre. A levélben a szám mellett tüntessétek fel felhasználói nevetek is, amellyel a carStyling.hu-n regisztráltátok magatokat, különben nem tudjuk elfogadni a megfejtést! Aki esetleg még nem regisztrált, ezen az oldalon könnyedén túleshet mindezen. Ha bármi kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, szintén jöhet ugyanerre a címre (vagy írjátok meg ide kommentként).

Tehát popcorn-t elő, szemüveget fel, hajrá :)