A november 5-8-ig tartó MPH Motor Show egyik attrakciója lesz az Anglia legdrágább "F1" rendszámát viselő Bugatti Veyron. Az autó Afzal Kahn, a Kahn Design tulajdonosának birtokában van, a méregdrága két betűt pedig nem először láthatjuk valamelyik autóján feltűnni.

A rendszámot még 2008 januárjában vásárolta, mai árfolyamon számolva 110 millió forintnak megfelelő angol fontért. A speciális Veyron egyébként - ha megfelelő árat kínálnak érte- eladó, Kahn pedig nem titkolja, hogy a friss Forma-1 győztestől, Jenson Buttontól várja, hogy leszámolja neki érte a pénzt.

Az autó egyébként 1010 lóerős és 0-ról 160-ra mindössze 5,5 másodperc alatt gyorsul fel, szóval tényleg nem árt, ha a tulajdonosa ért is valamennyit a vezetéshez.

Nem ez lesz azonban az egyetlen különlegesség a Londonban megrendezésre kerülő shown, számítanak az 1 millió fontot érő, ultra ritka GTbyCITROËN, a Ferrari FXX, a Lamborghini GT600, a Pagani Zonda R megjelenésére és valószínűleg a Konigsegg is tiszteletét teszi a rendezvényen.