Természetesen a Hifi Station is ott lesz az év legnagyobb autós rendezvényén, a Carstyling.hu Tuning Show-n. Az egyik legnagyobb hifis standon az általa forgalmazott márkákat fogja bemutatni és az Autóhifipont hálózatot népszerűsíteni.

A saját importú márkák közül a macAudio-Audiovox Tűzmadár, a Pontiac Firebird mellett, elhozzák Németországból a macAudio Nissan 350z showautót. Az autóba egyetlen Fearless 5000D ötcsatornás erősítő dolgozik, meghajtva az összes hangszóró-szettet és a négy darab mélysugárzót.


A rendezvényen mutatják be elsőként a Clarion demóautóját, mely Magyarországon készült. Már különleges megjelenésével is felhívja magára a figyelmet. Az autóba már megtekinthető lesz a Clarion új csúcs multimédiás, 2 DIN méretű lejátszója, az NX-700E, mely beépített Bluetooth-tal és IGO8, 3D navigációval van ellátva. Az autóba számtalan multimédiás készülék mellett a 8 mélynyomó igazi menydörgést tud előidézni.


Az Audison részlegen a Ford Crossworthbe a Thesis család jelzi, hogy nem átlagos hifiről beszélhetünk. Az autó igazi High End, mely már tavalyi autóhifis versenyeken eredményesen szerepelt. A rendszer lelke a 2,5 MFt értékű Thesis HV Venti erősítő, mely a szintén Thesis 3 utas hangváltó keresztül hajtja meg a TH Violino magas, a TH Voce közép, a TH Sax mélyközép-sugárzót. A TH Basso pontos mélyeivel és fantasztikus megjelenésével vonzza magára a figyelmet.

A Sony és JVC részlegen is lesznek meglepetések. A JVC Magyarországon még nem látott SEAT showautóját mutatja be a legújabb termékeivel.

Egy újabb érv, amiért nem szabad kihagyni az idei Tuning Showt!