Tavaly, a SEMA Show-n töltött napok alatt rengeteg új ismerettségre tettünk szert. Olyan interjúk, képek, videók és barátságok születtek, amelyekre igazán büszkék lehetünk. Beleláttunk a kiállított autók legapróbb részleteibe, megtudtuk, hogy mennyivel másabb „odaát” az élet, mennyi lehetőségük van tunereknek/építőknek, és az is kiderült, hogy tulajdonképpen nincsenek határok, és bármit megépíthet az ember, akár otthon is.

A Toyo Treadpass területén sétálva találkoztunk Steven Nádaskaival, akiről hamar kiderült, hogy sokkal több közös van bennünk, mint azt elsőre gondolnánk - hiszen ő is magyar gyökerekkel rendelkezik, viszont kint él az Egyesült Államokban. Nagyon örült, amikor a magyar nyelvű ámuldozásunkat meghallotta a sorok között!

Videónk a 2023-as SEMA Show-ról, benne az interjúnkkel Steven Nádaskaival

Steven egy fantasztikus Mk6 Golfot állított ki a Toyo Tires, vagy egészen pontosan Stan Chen meghívására, amit ráadásul otthon, a garázsfelhajtón épített, teljesen egyedül! A 2011-es Golf GTI Steven első autója, amit 17 évesen vásárolt magának. A most 26 éves fiatalember éveken keresztül építette az autót, átformálta saját elképzelései szerint, hogy elérje a jelenlegi állapotot.

A Golf leglátványosabb része egyértelműen a widebody kit, ami teljesen egyedi fejlesztés. A motortérben már egy öthengeres VW motor dolgozik, amire rápakolt egy turbót is, mindezt pedig patika tisztaságú, minden sallangtól mentes környezetben csodálhatunk meg.

Az utastérben motorsportos hangulat uralkodik a versenyülésekkel, az egyedi konzolra épített digitális műszerrel, váltóval, bukócsővel. Utóbbinál érdemes megemlíteni a különleges tűzfalat, ami az üzemanyagellátó rendszert különíti el a sofőrtől és utasától. Az autó alatt Rotiform felnik forognak, Toyo gumikkal, és erre ülteti rá a BC Racing futómű a kasznit. Maga a bodykit egyébként megrendelhető, Steven saját, Alkoto Concepts néven futó cégén keresztül. Steven az autóval, bejutott a Battle Of The Builders Top 40-esébe is Young Guns kategóriában, ami a SEMA Show felhozatalának szintjén óriási elirmerésnek számít!

Miért is fontos mindez? Az UNIX-AMTS - Nemzetközi Autó, Motor & Tuning Show-ra érkezik személyesen Steven is! A Golf most otthon maradt, viszont Steven nem csak, mint VIP vendég lesz jelen, hanem Ő lesz rendezvény Show and Shine autószépségversenyének az egyik zsűritagja is!

Az már most biztos, hogy minden idők legerősebb felhozatala várható idén Hungexpón, így nem lesz egyszerű dolog dönteni, de szerencsére az európai tuningélet egyik legmeghatározóbb arca, Sven Schulz is segítségünkre lesz a legjobbak kiválasztásának!

A célegyenesben vagyunk és nagyon izgalmas napok elé nézünk! Találkozzunk március 22.-24. között a Hungexpón,  az UNIX-AMTS 2024 keretei között! 

További infók: www.amts.hu