Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Igencsak aktív időszakét éli mostanság a Project Kahn. A brit cég legújabb termése a Ferrari Californiához készített okosító csomag, mely leheletfinom módosításokkal teszi a sportkocsit még exkluzívabbá.

A California gyári, az autót négy másodperc alatt 100 km/órára repítő aggregátját elegendőnek találták a koncepcióhoz, azonban egy hétsebességes, dupla kuplungtárcsával operáló váltóval párosították, mely mind dinamika, mind vezetési élmény szempontjából kellemes változásokat hoz a mindennapokba. Ráadásul még a fogyasztást, és a káros anyag kibocsátást is csökkentik egyúttal.

A sportos és biztonságos vezetési élmények felé, a következő lépést a Kahn futóműve jelenti, melyet egy automata, a paramétereket az útviszonyoknak és a vezetési stílusak megfelelően beállító elektronikus modullal is felszereltek.

Odakint a mutatós, 9x21 és 12x22 colos Monza felni garnitúra, bent pedig a gyönyörűen átszabott utastér felel az optikai örömökért, ez utóbbi minőségi bőrrel varrt ülésekkel és kárpitokkal, sportkormánnyal, valamint műszerfallal, és egy komoly multimédiás fejegységgel szerelve.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!