A TVW Cardesign új update-et adott ki a korábban bemutatott, BMW 1M kupéhoz készült csomaghoz. Az "Orange Competition" név alatt futó fenevad maradt 420 lóerős, viszont ezúttal narancssárga.

A recept kicsit több fűszerrel, de maradt a korábbról ismert összeállítás: négykéményes, komplett kipufogórendszer, nagyobb intercooler, módosított légzés, valamint a vezérlés optimális hozzáigazítása ez utóbbiakhoz. A végsebesség továbbra is 306 km/óra, a maximális nyomaték pedig 620 egységben állt meg.

Kívülről karbon hátsó légterelő, tetőelem, valamint egy garnitúra 20 hüvelykes könnyűfém felni került az autóra, elől 245, hátul 295 mm széles Continental abroncsokkal. A kasznit a KW állítható futóművével ültették meg, odabent pedig bőrözött kagylóülések és sportkormány, valamint ez utóbbiba épített, LED alapú visszajelzők jelentik az extrákat.

Az izmosító kúráért továbbra is kereken 5.000 Eurót várnak viszonzásul. Hmmm. A színen kívül változott egyáltalán valami? Képekből mindenesetre van most is dögivel.