A Lamborghni Gallardo - vagy bármelyik kétüléses szupersportautó - vitathataltanul a legalkalmatlanabb jármű, ha az ember éppen síelni menne. Van, aki azonban nem osztja ezt.

Hősünk egy 29 éves svéd profi versenyző, Jon Olsson, aki immáron presztízst csinált aból, hogy a különböző megmérettetésekre saját, egyedi megoldású Lamborghinijeivel érkezik, melyeket történetesen síboksszal (!) szerel fel.

Olsson első áldozata egy Murcielago LP670 Superveloce volt, majd az Aventadort szemelte ki váltásnak. Mivel azonban a csúcsragadozóra igen sokat kell várni, addig is a hétköznapokra vett egy Gallardo LP560-ast.

A sportautót egy speciális tetődobozzal szerelte fel, mely akár 255 km/óráig bírja a gyűrődést, majd a manapság igen erőteljesen nyomuló Lamborghini tunerhez, a német DMC-hez vitte a vasat, egy kis optikai kúrára. A végső kenetet pedig az Autostripe vitte fel a kasznira, terepminta formájában.

A végeredmény meglehetősen érdekes (Damien szerint hátulról egy legótehénre hajaz), ennél már csak az lehet nagyobb flash, mikor a síboxos-terpemintás lambó, hólánccal felszerelve kaptat fel a gleccserhez valamelyik szerpentínen - elképzelni mindenesetre elég nehéz.