A jelenleg is dübörgő, 82. Genfi Autószalonra a Mansory is vitt magával egy átgyúrt Aventadort. A neves német luxustuner optika, és teljesítmény terén is hozzányúlt a Lamborghini zászlóshajójához.

Az autóra megálmodott szolid, de sportos légterelő szett talán a legszebb, amit eddig láttunk a típushoz. A masszív sárvédőelemek elől 40, hátul 50 mm-el szélesítették ki a kasznit, továbbá diffúzoros hátsó elem, új csomagtértető, és egy szolid első spoiler került a csomagba.

Mindezt küszöbök, valamint egy jókora hátsó szárny egészítik ki, a motortakarókat pedig karbon elemekre cserélték. Felnik terén karbonbetétes, elől 20, hátul 21 colos garnitúra került felszerelésre, 2455/30 és 345/25-ös abroncsokkal.

Az utasteret, a műszerfal és az ülések tekintetében teljesen átbőrözték, mindezt karbon betétek, és alumínium pedálok egészítik ki.

A plus pacikról sport kipufogórendszer, valamint áthangolt vezérlés gondoskodik, melynek köszönhetően a gyári 691 lóerőből 744-et készítettek, e mellé pedig a nyomaték 750 Nm-re szaladt fel. Mindez 2.8 másodperccel, 0.1 egységet hozott a konyhára 100-on, a végsebesség pedig 355 km/órára ugrott fel.