Sziasztok!

Egy „rövid” kis történet arról, hogy is kezdődött az autómánia J

Az egész kb azzal kezdődött, hogy elkezdtem dolgozni és a munkába járáshoz kellett egy autó, Miskolcon rátaláltam egy fehér Golf 4-esre egy kereskedésben elég korrekt áron, nagyon kevés km-rrel. Innentől kezdve kezdtem el nézegetni a tuning újságokat és nézegettem mivel lehetne egyedivé tenni az autót és fertőződtem meg. Ha jól emlékszek kb 2005 március 12.-e körül kérdezte meg Sufinis haverom, hogy miért nem rakom fel a „carstyling.com”-ra az autómat? (4 éve, lassan…) Mondom mire fel? Annyira nem szép, nem igazi tuning autó, biztos sok fikázást kapnék… rá 1 hétre körbe néztem az oldalon, láttam hogy nem csak „tuning” autók vannak itt hanem széria változatok is. Na mondom üsse kavics, miért ne. (Így utólag belegondolva tényleg nem volt szép) Feltöltöttem pár képet, hírtelen azt se tudtam, hogy mit történik, mi az a zsír és hasonló kommentek. Teltek múltak a napok, hónapok és egyre többen jártak az oldalamon, egyre több elismerést kaptam. Én pedig kértem egyre több tanácsot és segítséget, mit, hol, merre tudnék megcsinálni. Pár hét múlva elkezdtem  autós talikra járkálni, először csak Debrecen és Nyíregyháza jött szóba, de az oldalon egyre több ismerőst és barátot ismertem meg akikre majd később kitérek. Kis idővel kíváncsi lettem, hogy milyen lehet egy gyorsulási verseny, autós márkatalálkozó. M6sport vetette fel, hogy miért nem megyek el a Rábaringre… nézem a térképet kb 420 km… mondom ez piszok messze van, erre ő, egyszer élünk. Igaza volt, első gyorsulási verseny ahol találkoztam elsőnek távoli cs-sekkel és kellemes meglepetés volt az amilyen közvetlenek voltak (thx Tatabány…). Innentől kezdve szinte minden hétvége úgy telt, hogy autós talik, gyorsulási versenyek… Kis idő múlva már együtt jártunk szórakozó helyekre, és itt ismertem meg azokat akikkel mai napig ha tudjuk együtt töltjük a hétvégéket és járjuk a világot.

Beletelt egy kis időbe míg rájöttem h ez nem az a tuning irányzat (bojler) amit én szeretnék hanem a clean sokkal szebb, akkor hogy is legyen? (Hát legyen Bolf) Simítsuk le a lököst, ültessük porig, nagyobb felni (az a jó ha minél nagyobb J ), morcosított géptető, díszlécek kuka, fényezés és cseréljük bora elejüre az autó elejté. Ezzel a formavilággal még több embertől kaptam elismerést és már kezdtem benevezni autószépségversenyekbe ahol díjjakkal igazolódott be az amit eddig csak emberek mondtak nekem. Teltek múltak a hónapok, évek és tényleg, szó szerint bejártuk az országot amit inkább nem sorolnék fel. A talikon megismert emberekkel, barátokkal elkezdtünk nem csak autós talikra járni, együtt töltött szüli napok, kirándulások, grill party-k. A legmaradandóbb találkozó a Wörthersee volt ahol mint hülyegyerek csorgattam a nyálam a szebbnél szebb verdákon és mindig arra figyeltem fel hogy mindjárt belemegyek az előttem lévő autóba.

2007 év végén eljött a csere ideje, megváltam drága autómtól, ami következményben elég sok barátomtól kaptam a lecseszéseket, hogy miért adom el, ezzel ismert meg mindenki...sajnos ez van eljön mindennek az ideje! Elég sokáig hiányzott a régi vas, de abban reménykedtem, hogy az új majd kárpótol, ami be is bizonyosodott.

Az élet ment tovább és akik eddig körülöttem voltak maradtak is. Persze ennél az autónál sem állt meg az élet már a rendelést követően elkezdtem vásárolni hozzá pár dolgot, fejegységet, xenont, ültető rugót, felnit. Innentől kezdve inkább gyorsulási versenyekre kezdtem el járni amik számomra elég nagy meglepetésekkel zárultak idő eredményeket tekintve. Ami minden évben kötelező az a zánkai vw tali, mint Betti is említette blogjában. Az oda és vissza vezető út tényleg nagyon jó mert elhülyéskedünk és jó konvojozni!

Az oldallal kapcsolatban szerintem nem kell írnom semmit, mivel mindenki tudja hogyan múúúúúkod J

A régi rendszer és kevesebb user sokkal családiasabb hangulatot adott az oldalnak mint a jelenlegi, mindenki ismert szinte mindenkit és voltak hajnalig tartó fórumozások, itt lehet említeni a nagy aréna párbajokat amit nem tagadok én sem hagytam ki némi plusz ponttal. De ugye akkoriban ez volt a trendi és gyártotta mindenki a saját pontjait

 

Röviden elég ennyi mert még azt mondjátok magatokban mikor lesz már vége, talán folytatom 1x…

 

 

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!