A Tuning World Bodensee-s remek szereplésre való tekintettel újra meghívták autóinkat Európa legtechnikásabb pályájára, egy fotózásra Miss Tuning idei szépségkirálynőjével.

Szerdán vették kezdetét az előkészületek Amikor is a Combo S és a Yenko megérkezett a Lagermax telephelyére ahol már várta őket a tréler ami egészen a pályáig szállította a gépeket.

Mi Bara Lacival péntek 3:00 órakor találkoztunk nálam, ahol bepakoltunk és nyakunkba vettük a kilométereket. Az M1-esen végigsuhantunk probléma nélkül, az utolsó kútig ahol már rendszerességgel állunk meg minden utunk során. A bécsi elkerülőn nagy meglepetésünkre (ja, nem) ismét kaptunk egy igen kellemes esőt, ami el is kísért minket majdnem Passauig. Itt hadd jegyezzem meg hogy Lacival eddig bárhova indultunk ketten - Bodensee, Saarbrücken stb - mi mindig elkapjuk vagy az év vagy az évszázad viharát.

Németországban már sokkal jobb volt a helyzet itt már sikerült egy igen jó tempókban haladni egyes szakaszokon, (két felújítás közt) így végül 14:00 körül meg is érkeztünk a szállásra, ahol már a parkolóban vártak az autók. A recepción gyorsan át is vettük a kulcsokat, és áthoztuk őket a hotelhez. Volt szerencsém vezetni a Yenkot és igencsak egy igazi szédületes gép, rideg nyers erő! Egy élmény volt!

Később kitaláltuk, hogy üljünk ki a pálya felirata elé, vigyük az autókat csináljunk egy pár képet, Lacink pedig a LeadtherBitch oldalon live-ban be is jelentkezett. Így kiültünk az esőbe, mert vagyunk olyan elmebetegnek hogy ez sem érdekel minket!

Miután szétáztunk és jól kibeszéltük a sok embert, aki a kocsiból nézte a két hülyét az esőben, hogy ülnek egy széken a parkoló közepén a két autó közt, elmentünk és egy gyors könnyű vacsorával zártuk a napot!

Folytatása következik!