A második nap is tartogatott izgalmakat a Nürburgringes fotózásra kijutott hazai autósok számára.

Ma már egy kicsit egyszerűbben mentek a dolgok. Végre kipihenten elmentünk reggelizni, ami nekem nem sikerült valami jól, sajnos többet foglalkoztam vele mint azt reméltem. Egészen fél 1-ig újra csak a pihenésé volt a főszerep.

Lacink lement kicsit rendbe szedte a Combo-t, majd miután nekem is sikerült elérnem valamennyire megfelelő állapotot elmentünk a közeli benzinkútra pár szuvenírt vásárolni és ebédelni. Már a kúton találkoztunk 2 autóval is, akik jöttek a fotózásra.

Visszaérve a szállásra már nagyjából mindenki megérkezett a fotózásra. 18:00-kor volt a gyülekező a parkolóban és indultunk is a T13-as paddockhoz. Mindenki beparkolt rajtra készen. Volt aki a tréleren hagyta az autót és volt aki ott szedte le (sajnos ők voltak a kevésbé szerencsések) és voltak akik lábon jöttek.

Sajnos mire mindenki készen állt, az egyik fő pályabíró megjelent a felvezető autóval, és összehívta az egész brigádot. Mi gondoltuk gyors eligazítást fog nekünk tartani, de nem így volt. Sajnálatos módon a pálya zárása előtt történt egy 4-es karambol. Eközben két mentő rengeteg pályabíró száguldott el mellettünk, sőt, még a rendőrség is felment a pályára, mert a RingTaxi is megsérült.

Így a fotózás elmaradt. Elindultunk az idei kiállító részre ami most az úgynevezett Ring boulevrdon, fedett részen alakítottak ki. Ezután már csak egy finom vacsorával vendégeltek meg minket szemben az étteremben.