Nagyon pozitiv visszajelzeseket kaptam ismerosoktol amikor kesz lett az elso(Alfa V6) asztal, de a legzavarba ejtobb az volt hogy amikor probaltam eladni az autot(GTV V6) es felajonlattam az asztalt a kocsi melle, mindenki csak az asztalt dicserte es akarta megvenni. Ezert gondoltam arra hogy kedvtelesbol de mindamellett az esetleges haszonszerzest figyelem elott tartva epitek meg asztal(oka)t.

Az ebayen valo keresgeles kozben talaltam egy M3-as Bmw blokkot es hozza 5 dugattyut hajtokarral. A sor6-os  hossza miatt a blokk sarkaira allitott dugattyuk elertek az uveg rogzitesi pontjait.

A cegemnel sikerult osszeallitani es meghegeszteni az asztal vazat(blokk, hajtokarok, dugattyuk) majd szemcseszorni hogy a rozsda es olajszennyezodest teljesen eltavolitsam rola.

Egy kis elotte-utanna keppar jol mutatja mekkora valtozast lehet elerni szemcseszoroval:

A festest ezuttal is magam vallaltam be, de a rosszra fordulo ido miatt(Skocia :-/ ) a haz egyik tarolo helysegeben vegeztem, parom legnagyobb oromere. A blokk fala, a hengerek huvelye, az alja fekete hammerite alapozoval lett 3 retegben lefestve, a 3 M3-as csikon(vilagos- es sotetkek, piros) kivul nem szineztem a fennmarado reszeket. Kapott meg 3-4 reteg lakkott es azt hiszem sikerult eleg szep kulalakot kihozni.

Sikerult bmw-s rendszamtabla rogzito csavarokat talalnom amit az uveglap felcsavarozasara hasznaltam, szerintem egyik legszebb pontja lett az asztalnak.

Az eladasa eleg erdekesre sikeredett. Hirdettem itt-ott, ebayen, bmw-s forumokon de valaki ujfent az alfas asztalt akarta megvenni a kocsi nelkul es neki javasoltam a bmw-st. Eljott, megvette :)