Hali!

Ez az első blogom, nagyon érdekesnek találom hogy amolyan naplót vezethessek a közéleti dolgaimról. Hát akkor, íme az első:

2009.01.26.

Mit is mondhatnék, az időjárás nem hazudtolta meg magát ma sem, ugyanolyan szutyok, mint az elmúlt 1 hónapban, hát erre mit mondjon az ember, az autóm (T. Yaris, lsd. autóm oldalán) 2 hónapja nem volt szinte takarítva, nemhogy csinálnék valamit rajta. Hát tudnék mit, de ki a francnak lenne kedve ilyen időben bármit is csinálni? Hát passz...

Mint megtudtam, febr. 15-én lesz újabb szlalomverseny Kabán arra jó lenne kijutni, meg előtte még egy Kresz vizsga febr. 4.-én T kat.-os jogsiból (kell a szakmához). Arra is kíváncsi leszek, hogy fog sikerülni, de készülök rá...azért majd szorítsatok. :D

A debreceni forgalom az maradt a szokásos, reggel 7-kor éppúgy ellehet tűrni, mint délután fél 2 körül úton hazafelé...bár kivételek mindig vannak, nem volt ez másképp ma sem. Tök egyenes úton (debrecenieknek:Kishegyesi, Tócóskert) zebrán csávó úgy nyugisan lelép, előtre látván, meg is álltam, nehogy már rossz példaképet mutassak bárkinek is :D Igen ám, de a külső sávban lévő, új gen-Yarisos kollega nem volt ilyen előrelátó...ő is megállt, de szerény véleményem szerint ő akkor sokkal több gumit hagyott ott az aszfalton...enyhén szólva.

Íme egyike az enyhén kritikus autóspéldáknak, persze én is ember vagyok, szóval, ki tudja, mikor fogok véteni...hát, jah.

Na, ahogy egyik kedvenc rádióműsorvezetői beszólás, amit hallottam: Köszönöm, hogy engem hallgattak, holnap újra zavarok!