Múlt hét szombaton Bonyhádon járt a Droszt csapata...Megannyi gond, probléma után ez alkalommal végre kedvezett a csillagok együtt állása, sikerült megrendeznie az első Bonyhádi autós találkozót a Criminal Garage csapatának.

Helyszínül a Bonyhádi Atlasz Club parkolóját szemelték ki, könnyen megközelíthető,eltéveszthetetlen placc, nem is tévedt el senki! 14 órától várták a résztvevőket az amúgy teljesen ingyenes találkozóra,ahol több kategóriában került megrendezésre szépségverseny, a találkozó dekorosai pólókkal, matricákkal és minden egyébbel készültek, a club épületében található Pizzéria és bisztró biztosította az ételt és italt,  profi hangosításról is gondoskodtak Tamásék (a szervező Team oszlopos tagja) így igen kellemes miliő fogadta az érkezőket. 

A szervező brigád egy márkafüggetlen autós társaság, Mi azonban hithű VAG Fan gyülekezet  vagyunk így inkább a Vw konszern típusaira koncentráltunk. Nincs a birtokunkban hivatalos adat a találkozóra látogató autók számával kapcsolatban, azt azonban láttuk a saját szemünkkel, hogy nagyjából 2/3 része a társaságnak Vw konszern béli autóval érkezett,aminek Mi nagyon örültünk, bőven volt mire csorgatni a nyálunkat.

Mi a magunk részéről 10 autóval tudtunk hozzájárulni a létszámhoz, de bőven akadt látnivaló a parkolóban. Többek között a Wolfsburg Customs csapatának igen impozáns gépei kápráztathatták el a nézelődőket, csoroghatott a nyál a Martini Racing dizájnba bujtatott Faltdach-os fehér golf kettesre, vagy a mellette helyet foglaló  meseszép caddy-re, a valódi kuriózumokra áhítozók pedig a Votex fronttal és kormánnyal tömeg felé emelkedő (szintén fehér) coupe mk2 Jetit csodálhatta meg a parkoló hátsó traktusában.

Az elülső szekcióban kaptak helyet a helyi Vw fanok, a szervező brigád tagjai, eladja magát a képeken látható Passat B4 variant például, de nincs szégyenkezni valója a piros kettesnek sem.

Ésszerűtlen lenne megpróbálnom pár sort írni Minden egyes autóról, javaslom inkább nézzétek végig a galéria fotóit ! Nagyon bízom benne, hogy hagyomány teremtő találkozón vehettünk részt és legkésőbb jövőre következhet a duplázás. Tudom, megannyi találkozóról hall az ember, ám itt lent, délen úgy vélem meg kell becsülni minden törekvést, kiváltképp, ha ilyen jól is sül el a dolog. 

 Köszönöm kitüntető figyelmeteket, remélem kisvártatva ismét lesz a "körzetünkben" találkozó, amiről "beszámolhatok " Nektek...addig is keressetek, kedveljetek Minket a facebookon!

https://www.facebook.com/ProsztoDroszt

Maradok Tisztelettel , Zoli a Drosztról