Aki járt már ma az user autós rovatban, bizonyára érzékelte, hogy bizony nem is kicsi változások történtek. A rovat lett az első, melyet teljes egészében átraktunk a már igen régóta készülő új 5.0-ás rendszerbe, ezt pedig a közeljövőben követi az összes közösségi opció, így a fórum, a blogok, az aréna és így tovább, majd a későbbiekben a teljes portál az új motorra áll át.

 

Az új rendszer legnagyobb előnye a gyorsaság: a tesztek során nagyon meggyőző eredményeket produkált a régivel szemben, mindez viszont akkor fog igazán érződni, mikor már minden a helyére kerül. Design terén, színvilágban a meglévő, valamint az egyel korábbi verzió ötvezetét, valamint egy letisztultabb, modern stílust igyekeztünk megütni. Amit biztos, hogy szokni kell majd, hogy mint látható, az új oldal már balra igazított lesz, így nagyobb felbontásban jelenleg zavaró lehet az időközönkénti váltás - hamarosan ez is megoldódik.

 

Akinek esetleg nem tetszene az új megjelenés, nem kell elkeserednie: egyrészt a design még némileg finomodni fog, másrészt pedig, a későbbi fejlesztések között az oldal teljes testreszabhatósága is szerepel, tehát gyakorlatilag nem is olyan sokára, mindenki olyan Carstyling-ot csinál majd magának, amilyet csak szeretne.

 

A közösségi rész az új struktúra egyik eleme csak: a későbbiekben a menüpontok is átrendezésre kerülnek, az oldal pedig hét nagyobb, különböző megjelenés alatt futó egységgé fejlődik majd tovább. Jelenleg a menüt egyelőre meghagytuk teljes egészében a régi beosztás szerint.

 

Az user autók rovat egyúttal több, régóta kért funkcióval is bővült. Az egyik a teljesen megújult képfeltöltési rész, mellyel akár több kép is felvihető egyszerre, továbbá a képek immáron feliratozhatók is. A másik opció pedig a sorrend beállítása, mely a beépített drag-and-drop technikával immáron könnyedén megvalósítható.

 

Ha valaki esetleg nem találná az adatokat, vagy képeit az oldalán, az "autóm adatai" gombra kattintva, az adatlap alján klikkeljen a "módosít" gombra, és minden megoldódik.

 

A rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban, ami viszont a legfontosabb: használjátok egészséggel ;)