Karácsony alkalmával egy kis extrával lepünk meg Benneteket, saját user autós oldalaitok lehetőségeit illetően. Ha valaki járt már az autóm oldalán, vagy akár csak ezt a kis blogot nézegeti, bizonyára feltűnt, hogy valami mintha változott volna - igen, igen, mások a színek, a fejléc, kicsit mintha ünnepibb hangulatú lenne most a cucc (ha esetleg nem látnál változást, vagy bármi rosszul jelenne meg nálad, egy böngészési előzmények-törlés, és egy erőteljes CTRL+F5 megoldja a dolgot).

A jó hír, hogy mindezt akár Te is megteheted: az user autódhoz tartozó oldalaid, valamint a blogod kinézetét teljesen saját ízlésedhez, vagy akár aktuális hangulatodhoz igazíthatod, legújabb alkalmazásunk segítségével, melyet az autóm adatai gombra kattintás után az Oldal stílusa menüpont alatt érhetsz el.

Az így kapott skin-t elmentheted, ha pedig meguntad, egyetlen gombnyomás segítségével visszatérhetsz az eredeti felálláshoz.

Nyerj a saját skineddel!

Hogy tétje is legyen a dolgoknak, egy kis pályázatot is kiírunk, így az ünnepekre: készítsd el saját skined, ha megvagy, küldd el az user neved vagy azonosítód a [email protected] címre, legkésőbb 2012. január 6. 18:00 óráig!

A pályaműveket az ezt követő 24 órában gyújtjük be, tehát az az állapot számít, ami aznap este 23:59-ig az oldaladon látható.

A számunkra legtetszetősebb 3 skin készítőjét Carstyling.hu ajándékcsomaggal jutalmazzuk (póló, sapka, nyakbaakasztó, klubkártya)!

Elő a kreativitással tehát, a színezősdihez pedig kellemes szórakozást mindenkinek, természetesen az ünnepek alkalmából ilyenkor megszokott jókívánságokkal egyetemben kacsint