FiatUnoClub :)
aktuális téma

www.fiatunoclub.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
és most 35be van egy turbó nélküli tie moci váltóval, ennyit meg még kibírok, ha nem sikerül eladni

hát nem tudom majd kiderül ha nem tudom eladni akkor úgyis lesz valamilyen megoldás.
ja mondjuk az se rossz. bár több lovat simába nem ad. de egy nagyobb injektor rendszerrel meg kis okosítással lehet mazsolázni.
hát igen, a kinézet nem mind1, de nem tart sokáig megoldani azt sem!

turbó már elkelt
hengerenkénti dolgok meg idővel lehet felkerülnek...az idő és $ majd eldönti!

hengerenkénti dolgok meg idővel lehet felkerülnek...az idő és $ majd eldönti!

ja én is az elektronikával szívok a többi pattent az unon.
de van egy kósza gondolatom.
ugye az ezres 1.0ie bordó 5 ajtós.
a turbos 1,0 turbo bordó 5 ajtós.
turbos a garázsba és néha helyet cserélne a kettő egy rendszám alatt. de nem tudom mennyire búkó ez rendőrök álltal mert egyik optikás a másik meg nem.
de van egy kósza gondolatom.
ugye az ezres 1.0ie bordó 5 ajtós.
a turbos 1,0 turbo bordó 5 ajtós.
turbos a garázsba és néha helyet cserélne a kettő egy rendszám alatt. de nem tudom mennyire búkó ez rendőrök álltal mert egyik optikás a másik meg nem.
generátor probléma nekem is adódott, szívtunk vele, nem tudtuk miért nem indul be, míg végül kiderült hogy az egyik szénkefe ment ki, és az akksit lenyalta a gyújtás és világítás...már azt hittük hogy a meleg motornál a kompresszió miatt nem bírja betekerni

végül az akksicsere megoldotta

végül az akksicsere megoldotta

na az se rossz akkor megvettél mindent hozzá. na azt eladni se lesz egyszerű.
de a poén semmi bajom nem lenne a kocsival ha most nem telt volna be a pohár.
hazafele 2 utcával lerobbant semmi. tesomék aksijával mentem haza. na mondom generátor meg műszaki vizsgás is ez szép lesz.
Aztán csak a generátor egyik polúsáról letört egy 5cm-es kábeldarab. de úgy hogy a sarú a helyén és a kábelből meg hiányzott. a műanyag borítással együtt két végénél eltört és leesett. és ezért állt 2 hónapot.
hazafele 2 utcával lerobbant semmi. tesomék aksijával mentem haza. na mondom generátor meg műszaki vizsgás is ez szép lesz.
Aztán csak a generátor egyik polúsáról letört egy 5cm-es kábeldarab. de úgy hogy a sarú a helyén és a kábelből meg hiányzott. a műanyag borítással együtt két végénél eltört és leesett. és ezért állt 2 hónapot.
egyébként minden meg lett véve a turbósításhoz, komplett moci váltóval, de végül haverral, akivel faragjuk sokat beszéltünk róla, és úgy döntöttünk hiába adna sok plusz erőt, nem lenne túl gazdaságos...

szép lehetett, azért a mi kapcsolatunk az unyeccal, még nem lett ennyire intím, de remélem az ilyen dolgok kimaradnak!

mondjuk a sorsa nem tudom mi lesz. sztem jövő tavasszal 300-ért meghirdetem hátha elviszik.
nincs rossz állapotban de lehetne rá költeni.
nincs rossz állapotban de lehetne rá költeni.
sztem jól tetted hogy nem turbosítod.
Amúgy jó kis elfoglaltság ez a tuning mindaddig míg használható marad a kocsi.
Amúgy jó kis elfoglaltság ez a tuning mindaddig míg használható marad a kocsi.
nem semmi akkor szívatot a gép rendesen.
pontosan detto nálam is ez van.
jó volt lacházára járni mindkét turbossal és versenyezni kiengedni a gőzt.
és az előző turbossal még aszfalt rallyra is jártam.
jó volt lacházára járni mindkét turbossal és versenyezni kiengedni a gőzt.
és az előző turbossal még aszfalt rallyra is jártam.
bár igaz, én szívó maradok, de volt szó a turbósításról is, inkább kihagytam a szop@s ezen részét, de találunk helyette mást!!!! Itt ott mindig faragni kell és jobbá tenni, mindíg jön vmi ötlet!!!

Hajrá,ennyit tudok mondani
én majd 6 évig űztem ezt a sportot de így utólag belegondolva is azt mondom hogy jó volt
akadtak azért szép pillanatok is a kis szarossal

Ha elmesélném mik történtek az enyémmel néha sztem kiröhögnél
csak egy példa:eltört a kuplung pedálom!
egy egy darabból készült fém alkatrész hogy a faszba törik el?
Nem rúgtam meg semmi,egy helybe álltam a sorban el akartam indulni és ahogy engedtem a kuplungot ugrott egyet a kocsi és besett a pedál.....letört az a stift ami a bowdent tartja,életembe nem láttam még ilyet,soha ilyen gondom nem is volt....és még sok ilyet mesélhetnék,na nekem ebből lett elég
Amit most veszek az nagyon egyben van,2.0 16V szal nem is gyenge szal jó lesz...

Helló mindenkinek!
Átérzem a helyzeteteket, én most járok az út felénél, és már nekem sem 10ezres nagyságrendek vannak a kocsiban, de még kitartok!

Remélem sikerül átülnötök egy ugyanilyen szerethető autóba, még ha sok bosszúság is van vele!
Ennyit akartam, kérem kapcsolja ki!!! :P
Üdv
Átérzem a helyzeteteket, én most járok az út felénél, és már nekem sem 10ezres nagyságrendek vannak a kocsiban, de még kitartok!

Remélem sikerül átülnötök egy ugyanilyen szerethető autóba, még ha sok bosszúság is van vele!

Ennyit akartam, kérem kapcsolja ki!!! :P
Üdv
na akkor egyszerre jöttünk rá a dologra mert deto én is így vagyok vele. sokat állt a turbos mert vagy szerelőnél volt vagy állt mert nem mertem elindulni vele.
mostanában az ezressel többet mentem mint a turbossal. De az ezreset inkább anyúéknak vettem én akkor használom ha nincs benzin vagy ilyesmi.
mostanában az ezressel többet mentem mint a turbossal. De az ezreset inkább anyúéknak vettem én akkor használom ha nincs benzin vagy ilyesmi.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!