amelyiknek törtek a fülei, azt müanyag hegesztőshöz elvinni és megjavíttatni vele, burát meg majd keresel hozzá, a másik meg kukába való kb.
Bocsi, De amugy mit vársz, írják be, hogy:
"Van egy nagyon fasza kalapácsom, átugorjak és kikalapáljuk az autód?"
Én a helyedben, ha járóképes, akkor használnám, míg össze nem jön annyi pénz, hogy venni egy normális állapotút külföldről vagy otthonról.
Ha van helyed, akkor alkatrészed lesz, ha nincs, akkor pénzed lesz belőle.
Érdekes, mióta történt a baleset azóta végképp mindenki leszar... akkor, abban a pillanatban mindenki írt, hogy mi van, mi történt? utána meg semmi.. senki sem kérdezte meg, hogy egyáltalán tudna-e valamit segíteni, senki meg se próbált segíteni, igazán rohadt szar ez az élet ...
Vajon 2 szar lámpából lehet egy jót alkotni? Ahogy nézegettük igazából a lámpa belseje ép, csak az üveg tört el, meg a műanyag tartófülek.. A másiknak a belseje szar, gyenge lámpa, szar foncsor, viszont a tartófülek többsége ép és az üveg is.
Várok még egy kicsit.. az utóbbi időkben elég sok calibrát osztottak meg a clubban, hátha lesz a közel jövőben valami nekem való is..
A munka eddig jó, bár még nagyon az elején vagyok, meg nagyon odafigyelős munka.. Meg majd sokkal nehezebb lesz.
Vagy össze kell szedni pár calibrást, és összedobni egy import bontásra. Akkor olyan színűt találsz amilyen kell, és mire kiáruljátok nullában lesztek. És akkor úgy vágod ki a jobb hátulját ahogy jónak látod, ablakig meg küszöbig rendesen. (ha nem rohad a donor)
A rugó feszességén lehet állítani, azon lazítsatok picit, mert ennek az a dolga, hogy minél lejjebb megy az autó hasa magassága akkor elvileg több a súly benne ezért több erőt juttat a hátsó fékekre.
Na most télen ez a többlet erő a hátsó kerekeken szép kis kifarolást tud eredményezni
Egyértelmű. Anno én a Vectrához kerestem így alkatrészt. Végül Kecelen találtam (520 km oda-vissza). Ráment egy napom, mert egy 1.0 Swift volt nálam kölcsönbe, 90 felett tengeribeteg voltam benne. A bontós, amikor megtudta, hogy csak a fekete érdekel, egyből rávágta, hogy nem alkudozik. Pedig hoztam tőle első lökhárítót, 2 első sárvédőt, bal első és hátsó ajtót, meg egy bal hátsó ablakot. Mindezt kb. egy 100-asból úsztam meg, még mindig jobb volt, mintha fényeztetni kellett volna. Szóval inkább nézelődj és, ha találsz, akkor menj le érte a világ végére, mert tudsz vele spórolni. Pesten nem hiszem, hogy az öledbe fog hullani egy kék, másrészt meg nem biztos, hogy az éppen tökéletes állapotú. Lehet, hogy matt, vagy jön le a festék róla, akkor meg ugyanott vagy mintha a szomszédból vennél egy pirosat. Mindezt azért mondom, mert emlékeim szerint a Calibra gyártása 97 körül leállt. Tehát a legfiatalabb is 17 év körül van, ott meg már minden előfordulhat.
ez nyilvánvaló, csak amit Norbi is mond, örülj ha találsz jó állapotút, nem hogy majd kéket, de persze meg kell próbálni hátsó sárvédő javítóívet lehet kapni után gyártottba, z nem is gond, az első a problémás inkább.
meg az se az oldalablak aljáig megy, csak egy csík, azért hívják "javító ívnek".
Na megvan a kattogás oka! Nem a hátsó ültető rugó kattog hanem a féknek valami rugószabályzója mint kiderült csak 5 ajtós Corsa-ban van 3 ajtós pajtásban hiába néztük ott nincs
Bocsi, De amugy mit vársz, írják be, hogy:
"Van egy nagyon fasza kalapácsom, átugorjak és kikalapáljuk az autód?"
Én a helyedben, ha járóképes, akkor használnám, míg össze nem jön annyi pénz, hogy venni egy normális állapotút külföldről vagy otthonról.
Ha van helyed, akkor alkatrészed lesz, ha nincs, akkor pénzed lesz belőle.