Opel Vectra Coupe

aktuális téma
Opel Vectra Coupe

alias calibra a komuvesporsche a kelet nemet ganejkorde. mi a velemenyetek errol a "sportautorol" es a sok buszke tulajrol akik azt hiszik hogy porscheban ulnek es ugy feszitenek ebben a csodalatos rozsdaboglyaban?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
konszept
2007. július 07. 19:54
Lehet 20évesen több eszem van mint neked...Rám vered a f***od?vagy minek raktál be?ennyire gyerekes vagy?
GFF
2007. július 07. 19:53
nem fáj, de felesleges pénz kidobás. menj el kurvázni többre mész vele.
Walaki_DL
2007. július 07. 19:53
"

Jelenleg 260-270Le 1,1 Bar nyomáson. (Útcai)
Versenybeállításkor 1,5Bar 315Le
Az idén sorkerül a mérésre is."

Majd ha tudsz helyesen, MAGYARUL írni, akkor ugassál...
turbo79
2007. július 07. 19:52
Soha.
Ami a milliókat illeti, ha lenne hatmillióm, akkor is a sajátomra költeném nagy részét.
A smartok, meg a hasonló dodgemek nem igazán érdekelnek. Igen a caliknak vannak bosszantó hibái elismerem, de én szeretem, és fejleszgetem. Próbálom lecserélgetni a gyárilag szar dolgokat rajta, és modernebbé tenni az egész autót. Nem tudom, ez miért fáj valakinek.
GFF
2007. július 07. 19:52
GFF
2007. július 07. 19:51

A tipushibák

Galériánk megtekintéséhez kattints a képeken!A Calibra típushibákat inkább nem sorolnám fel, annál is inkább, mivel ezt nálam sokkal hozzáértőbb emberek megtették már.
Azt azért leírnám, hogy az én autóm esetében mely hibák fordultak elő:

* A hátsó sárvédő és a küszöb hamar rozsdásodik

* Kimattuló projektor-fényszórótükör

* A legkisebb koccanásnál betörik az első lámpa üvege. Nem cserélik ki a törött lámpákat, mert az drága , ezért csak javítják, gányolják.

* Rengeteg Calibra törött volt, csak nem mondják meg

* Átláthatatlan karosszéria, főleg parkoláskor

* Nincs urángyártott karosszéria elem, a gyári aranyárban van.

* Az alapjárati fordulatszám nagyon ingadozik

* Nagy fogyasztás valamilyen motorhiba alapján

* A kipufogó rögzítője kilazul, álló helyzetben rezonál

* Gyakran indul be a hűtőventillátor

* Generátor csapágy elkopik

* Az ajtókárpit feszül és felhólyagosodik

* Hibásan mér a benzinszintmérő / a vízhőmérő

* A tetőkárpit szivacsa morzsálódik, a kárpit burkolata leválik, lóg

* Lengéscsillapítók nem nagyon tartósak, főleg rossz utakon hamar tönkremennek
-szétrohadó rugó tányérok, sárvédő ívek
-rengeteg elektronikus hiba
-szinte az összes 16V hengerfejes
-nem müködő 4x4 hajtás (sose láttam müködőt)
soroljuk reggelig. aki belátja az tudja, hogy szar mind
Sajnos azt be kell látni, hogy az Opel nem egy prémium márka, éppen ezért vannak hibái, amelyek főleg az autó magas korának tudható be. Sajnos nincs olyan 10 éves autó, melynek nincsen több-kevesebb hibája. A tipushibák nagy része azonban elkerülhető gondos ápolással és odafigyeléssel.
konszept
2007. július 07. 19:50
Jah és köszi hogy beraktad magadnak a képemet a képeid közé,sőt szerintem írd ki hogy retkezzen mindenki aki csak él!imádlak.nem lehet valami fotogén arcod ha engem raktál be..de nem vissza élni vele!Vigyázz tapadnak a csajok...
GFF
2007. július 07. 19:49
miért kell az átlagot emlegetni? ha fáj akkor vedd le.
GFF
2007. július 07. 19:48
szeretnél te egy olyan kutyaszart megvenni 6 millióért a pappastól ugye? szeretnél egyáltalán 6 milliót egyben látni ugye?
konszept
2007. július 07. 19:47
Szánalmas ez a Topik...A megnyitója már rég nincs itt,és holmi műmájer csávók kezdik ki a sztájlingosokat akiknek még autójuk sincs fennt..És igen észrevettem hogy esett az átlagom de nem érdekel...Csak számok...
GFF
2007. július 07. 19:47
es te melyik szemétkupac calibra tulaja vagy? tudod legalaább én elmondhatom magamról, hogy volt egy gyári állapotú szinte újszerű calibrám ami tényleg nem rohadt én is utálom a calibrákat, de pont azért amilyen emberek veszik. tisztelet a kivételnek. de lássuk már be, hogy a calibra egy elavult dolog. lehet szeretni és utálni. akinek volt az tudja, hogy szinte fizikai képtelenség autót csinálni belőle...
turbo79
2007. július 07. 19:45

Én azért próbálkozok vele.
Időközben, köszi a retket valamelyiknek, megható.
turbo79
2007. július 07. 19:44
Azok legalább autók voltak, nem úgy mint a te kis kutyaszarod.
Lara Croft
2007. július 07. 19:43
a reszeg kig is te vagy...
L-Gambino
2007. július 07. 19:42
Nézd meg az oldalamon mikor voltam utoljára fent.A számokat ismered remélem.Nekem nem ez az életem,hogy itt lógjak.Vannak fontosabbak ennél.Azt hiszem azért vagyok ott ahol vagyok.Ellenben ha találkoznánk megennélek téged szerintem a kis barátaiddal együtt.Ha gondolod szólj nekik és szedd össze amit meg akit tudsz és gyertek ide aztán megbeszéljük a dolgot.De ha megmondod hova menjek én most elindulhatok mert semmi dolgom te szájkaratés!
KeFear
2007. július 07. 19:42
Nekem is volt calibrám. Életem legrosszabb döntése volt. 3 milliót költöttem a rendbehozására, de sose lett jó. Lakatolás után 3 hónappal ugyanúgy kezdett rohadni mint a elötte. Konstrukciós hibás mind. ha valaki akkor én tudom, hogy nem lehet autót csinálni belőle. 8 hónapom és 3 milliómba került mire rájöttem. És utána 350 ezerért tudtam eladni, mert senkinek nem kellett.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 512 találat 26 oldalon