Nagy benzines motorok
aktuális téma

Azoknak a véleményére vagyok kiváncsi, akik egyet értenek velem abban, hogy a nagy benzines motorok adják az igazi érzést, akiket nem zavar a nagy fogyasztás, és egyetértene azzal a régi mondással, hogy a nagy löket térfogatot, csak a még nagyobb pótolja
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
látod látod, én is azt hiszem hogy pl a 3500 as V8as bömös moci vagy a 3,7es V8as audi is belefér a nagy kategóriába, hiszen a teljesitményük (+hang) alapján azért már nem lehet őket középkategóriásnak nevezni, én inkább azt mondanám ha V8 akkor az már nagy tisztelet az emlitett ritka kivételnek, hogy 2000 cm3 V8, a Viper 8000 es morotja meg nem nagy hanem egyszerűen mega-giga 

sajna nem 1 pörgos topic vagy lehet, hogy rossz idöben vagyok itt!!! jön valaki a müjégre ma????

Ez az érzés utánozhatatlan!!!!!!!!!!!!!

Mici
2005. február 28. 21:58 | Válasz erre | #3074
[Előzmény: #3073 Mici 2005. február 28. 21:57]
Ezek a hangszerek hmmm
Mici
2005. február 28. 21:57 | Válasz erre | #3073
Jo volt talizni kár hogy nem lettek jok a tükrök, állatul néz majd ki.
Te baszki ennek az autónak a hangjától begerjedek
Meggyűrődött az aszfalt amikor elindultál
Gyönyörű a hangja, végig füleltem míg hallottam, el sem tudod képzelni mennyire irigyellek hogy minden nap hallgathatod ezt az orgiát...
2005. február 28. 21:58 | Válasz erre | #3074
[Előzmény: #3073 Mici 2005. február 28. 21:57]
Ezek a hangszerek hmmm
Mici
2005. február 28. 21:57 | Válasz erre | #3073
Jo volt talizni kár hogy nem lettek jok a tükrök, állatul néz majd ki.
Te baszki ennek az autónak a hangjától begerjedek
Meggyűrődött az aszfalt amikor elindultál
Gyönyörű a hangja, végig füleltem míg hallottam, el sem tudod képzelni mennyire irigyellek hogy minden nap hallgathatod ezt az orgiát...
Hello mindenki!
A V8 hangjánál nincs durvább!!!
Nekünk van több 3.5-ös V8-as Rover meg egy 5.2-es V12-es Jaguar!
A V8 hangjánál nincs durvább!!!
Nekünk van több 3.5-ös V8-as Rover meg egy 5.2-es V12-es Jaguar!

Több komolyságot
Mert éppen az Audi V8 motorja az etalon a számomra
és egy ilyen V8 motor szerettette meg velem a nagy motorokat
Igaz, hogy az, "csak" 3700 ccm-s volt
de szándékoltan nem ott húztam meg a határt, hanem a nagyobbnál, de ez csak az én véleményem, ami nem szent, és nem sérthetetlen

Igen ,határozottan kicsi,gyenge és nyomatékszegény!

hihi azt nézem ez lőbbi hozzászólásokból hogy akkor az én 4172 cm3 es V8asom nem nagy motor 

Sőt, a városban jó a BKV is
De azért nem sokára, mégis az autómmal indulok el

nico
2005. március 01. 07:08
50-re optimalizált honi kőzlekedéshez elég lenne 900ccm ,1-es elindulok 40km/h, 2-es 60km/h és igy tovább 2300ccm benzin motor,pályán jó de a városba csak pőrőg.

Ez erdekes
en ugyanigy gondolkozok, amikor anno elkezdtem a Skodat optikazni en is elgondolkoztam rajta hogy talan teszek bele egy 3.2-es golf R motort, de szerencsere meggondoltam magam (eggyenlöre) meg nincs elsöpörve az asztalrol:)
Most hogy megvettem a 4.2-es audit is ezzel termeszetessen sokkal kenyelmessebb autopajan, meg elözgetni a sok csigat az utakon, es azert az Octinak hosszu tavon a 180-190-es tempo 1.6-os motornal elegge nagy megeröltetes, ezert is hasznalja asszony:) neki megfelel a varosi 60-as es autopaja 130-as tempo. Audival meg autopaja hosszabb tavon is 230-240km/h meg sem kottyan:) igaz ennel a temponal megzabalja a 20-25 litrut, de ki nem szarik ra? Eggyszer elünk! vagy nem?

Most hogy megvettem a 4.2-es audit is ezzel termeszetessen sokkal kenyelmessebb autopajan, meg elözgetni a sok csigat az utakon, es azert az Octinak hosszu tavon a 180-190-es tempo 1.6-os motornal elegge nagy megeröltetes, ezert is hasznalja asszony:) neki megfelel a varosi 60-as es autopaja 130-as tempo. Audival meg autopaja hosszabb tavon is 230-240km/h meg sem kottyan:) igaz ennel a temponal megzabalja a 20-25 litrut, de ki nem szarik ra? Eggyszer elünk! vagy nem?
Akkor kitárgylva(nem csak 8henger és 4.2) - kira.
Na asszem részemről
Cső
Na asszem részemről

Cső
Az is nagy, legalábbis szerintem!

Hát, mindenesetre nagyobb az átlagnál

Hi!
Nem akarok összevitázni senkivel, de szerintem magyar viszonylatban már egy 3000-es V6os is nagynak számít. Nem?
(Vagy esetleg az az átmenet...legalábbis szerintem)
Nem akarok összevitázni senkivel, de szerintem magyar viszonylatban már egy 3000-es V6os is nagynak számít. Nem?
(Vagy esetleg az az átmenet...legalábbis szerintem)
Ezért, is, szeretném még megvenni a Corvette-t ami az oldalamon van, mert még az amcsi hosszú löketű V8-k hangjától is borsózik a bőrőm
Ráéreztél a lényegre, mert nekem az egyik legfontosabb eleme a nagy motornak a hangja
Amikor a zöld kártyát csinálták a 850-nek nem volt elég meleg a motor, mert a szomszédba volt a szerviz, és egy darabig az álló autónak forgatták a motorját, hogy melegedjen. Ott ültem mellette és csak hallgattam, hogy milyen gyönyörű hangja van

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
A V12 sem rossz,hiddjétek el.
Néha visszasírom a Chevy Novámat 5.7-es igazi ritkaság volt.