RACELAND

aktuális téma
RACELAND

Jól hangzik

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
tom69
2006. szeptember 09. 19:48
egész nap itthon volt valaki és várta a futárt.de nem jött.és szó se volt róla, hogy feladtad volna.mivel két hét után abba maradtunk, hogy hagyjuk egymást inkább.

FEL SE LETT ADVA!!!!
ezt te mondtad!!!!!!!
xchris
2006. szeptember 09. 19:47
Neharagudj, de te mondtad, hogyha jönni fog akkor sem fogod átvenni, mostmárcsak azért sem! Ezt akkor mondtad, hogy már postán volt, a helyes címmel! Vissza is jött, hogy nem kerested! Ennyi
xchris
2006. szeptember 09. 19:45
NEM VETTED ÁT....
Visszaküldte, a posta!!!!
chef
2006. szeptember 09. 19:44
nekem jöhet én még ilyet vettem...azóta sem mertem befujni vele a szürőt
tom69
2006. szeptember 09. 19:43
úgyhogy ilyet ne is állíts.
xchris
2006. szeptember 09. 19:43
Itt szerintem, a termék minőségéről van szó, már ha visszaolvasnál, a probléma eredetére, a gyanu ugyanis azvolt, hogy szilikon, és ablaktisztító van, az olajzó flakonban!
A csomagolás az már csak másodlagos volt. Itt a termék minősége van garantálva, és nyomatékkal írom, hogy azóta originale Racelandos flakonban. Nem, az én dolgom, de elnézést kérek azoktól, akik ilyen flakonban kaptál, az árút, és igény esetén postázunk nekik, egy original csomagolásban lévőt!
tom69
2006. szeptember 09. 19:42
ha itt lett volna rugó akkor a futár hagyott volna levelet.és egy másik nap újra elhozza.
így működik a futárszolgálat.
ez nem a post hogy portóznak.
xchris
2006. szeptember 09. 19:38
Elösször, a posta tévedett, utána, meg félreértés volt, ami nem a te hibád volt, ezt aláírom.
Utána, ahogyan beszéltünk, 1 napra rá ott volt a rugó amit nem vettél át...
Tiv
2006. szeptember 09. 19:37
és ha szerencsénk van még meg is kóstolhatjuk mint a túrórudigyárban
Tiv
2006. szeptember 09. 19:36
azért egy termék minősége és a kereskedői hozzálás mondjuk két külön dolog.... egyikből nem következik a másik, az viszont szomorú ha mind a kettővel gáz van.
chef
2006. szeptember 09. 19:33
másnéven osztálykirándulás
Eddie
2006. szeptember 09. 19:31
ezt a gyárlátogatás dolgot nem értem
ok bemegyek, megnézem, fasza minden
azt továbbra sem fogm tudni hogy mi kerül a palackba, vagy hogy mi került korábban a cimkés palackba
tom69
2006. szeptember 09. 19:29
na erre mondjatok valamit xchris vagy raceland.
tom69
2006. szeptember 09. 19:26
sokat gondolkoztam, hogy írjak-e vagy ne.de inkább írok.és bővítem a negatív tapasztalot.sajnos.

nos.gondolom emlékszik rám xchris .ert beszéltünk egy párszor.
rendeltem a kocsimhoz egy ültető rugó szettet.felhívtam xcrist.mondta, hogy nem biztos, hogy van de majd megnézi nekem holnapra. (-1nap)
másnap.van.feladom postán és ott lesz 2 nap max.
egy héten keresztül jártam a postára és órdítottam a postásokkal.ja és ezzel párhuzamosan beszéltem xchrissel.mire ő elment a postára és mit ad isten ott volt a csomag.rosszul volt kitőltve az utánvétes levél.(-7nap)
ok.semmi gond.tévedhet az ember.azt mondta, hogy majd elküldi futárral.majd a haverja feladja.eltelt 3nap!!!!
felhívom, hogy ma van már.nem tudja a haverja biztos, hogy feladta 1000%.
ok visszahívom 2 nap múlva.és közli, hogy a haverja elfelejtette feladni.

már elnézést de én mégilyet nam láttam.
és nem is értem ezt a dolgot, hogy hogy lehet ilyen egy kereskedő.ezek után legyen jó véleményed a termékeiről.ha egy egyszerű csomagot 2 hét alatt nem tudnak feladni.milyen lehet a termék.

Tiv
2006. szeptember 09. 19:07
persze, csak itt egy konkrét esetről volt szó, én nem a palack tartalmát vitattam, hanem a címkézést, amui azért valljuk be nagyon gayi és egyáltalán nem bizalm,at gerjesztő dolog, és van elég cég, hogy válogatni lehessen.... Ha választanod kellene két termék közül hasonó árban, amelyik közül az egyik "furi" melyiket választanád? Ilyen egyszerű
Tiv
2006. szeptember 09. 19:04
már ne haragudj, de miért is kellene nekem bárminek utánajárnom? Hibáztatok el kell ismerni és kész.... Minek mennék én gyárat látogatni? Ha megvettem és gyanús a dolog, akkor soha többet nem veszek onnan semmit ilyen egyszerű.

van egy olyan mondás is, hogy "a vevőnek mindig igaza van" legyetek erre tekintettel.
chef
2006. szeptember 09. 19:03
nekem csak annyi a bajom ezzel hogy itthon már anyyi cégről derült ki piszkos dolog,hogy az emberek bizalmatlanul kezelnek mindent,és a legkissebb gyanu is felmerül akkor hajlamosak(jogosan)felháborodni és kételkedni a termékben.szvsz.szóval ezért volt számomra érthetetlen a dolog.uff
Tiv
2006. szeptember 09. 19:01
most úgyis az jön majd hogy nekünk vevőknek akartak kedvezni mert így olcsóbb..... csak azt tartom öngólnak a palack tartalmától függetlenül, hogy ha a termék kb 100 forinttal többe kerülne saját palackban (fogalmam sincs mennyi lehet párezer palack, de gondolom nem olyan vészes...)akkor ilyen jellegű blama fel sem merülhetne. Megér ez ennyit? Ha meg tényleg sima szilikonspré van benne, akkor meg ez sima csalás, ami btk-ba ütközik... De az biztos, hogy hogyha én ilyennel találkoznék én is nagyon pipa lennék, mert nincs otthon laborom, hogy eldöntsem, másrészt meg miért is kellene eldöntenem, nekem átlag felhasználónak? Jó is lenne ha úgy tudnék tuning cuccok közül válogatni, hogy otthon bemérem őket és a számomra legjobb paraméterekkel rendelkező terméket venném meg... Igenis le kell írni az ilyen eseteket, mert mi felhasználók csakis ilyen dolgok alapján dönthetünk. Amúgy meg megértem és elfogadom, hogy a Raceland termékek elsősorban a szerényebb pénztárcájú vásárlók igényeire vannak pozícionálva, és nem feltétlenül takar gyenge minőséget az alacsonyabb ár, sőt egy ültetőrugó minőségéhez semmi köze egy (ál)olajozósprének, de a cég hitelét egy ilyen eset igenis csúnyán rontja és ez ellen nem tudom mit kell kapálózni. Ide kellett volna írni, amit le is írt a forgalmazó, hogy ez és ez van, és bocsánat hogy megtévesztésre adtunk okot, és akor mindenki nyugodtan aludna, de én nem ilyen reagálást láttam...
uff szólottam
xchris
2006. szeptember 09. 18:59
Az örök mondás: "Aki nem hiszi, járjon utána"
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 208 találat 11 oldalon