amihez nem értesz azzal ne példálózz abban igazad van, hogy sok nagynevű cég ugyanazt árulja drágábban, de ebből még nem következik, hogy minden nagynevű cég ugyanazt árulja drágábban... Egy 450-es omegában nem ugyanaz a szerkezet van mint egy 120e-res doxában. Mint ahogy egy 500 ezres hangfalkábel is csak egy darab drót meg a 3 ezres is, mégse ugyanaz.
persze ez teljesen igaz, a raceland ezzel magat hozta "szarba", hogy mas flakont atcimkeztek! szamolhattak volna ezzel a dologgal, hogy ez lesz belole ami itt folyik a forumon...
Sziasztok! Én se védeni, se ócsárolni nem akarom a Raceland-et, de nem lett volna egy nagy összeg egy kis matrica a flakonokra, ami figyelmezteti a vevőt a flakon átcimkézésére. Ez sajna az eladó oldal hibája. Ez lehet a gyártó, vagy az árusító. Bizony, bizalmatlan állatfajta a vevő. Én is azt hinném, hogy átvertek. Pl. ott vannak a Tecskós termékek. Ugyanaz a szin, szag, doboz, mint az átvett terméken, de a cimkék Tgazdaságosak. Vagy pl. a Szart Autó Valvoline TopGuart - Durablend párosa. Ugyanaz a termék, csak más a csomi. A Dura saját árusítás a TopGuard pedig a hipermarketeknek megy. Ha kifogyott a TG, akkor a Durákat cimkéztük át és küldtük el. Lehet, hogy Offoltam, de nem vagyok egy nagy fórumozgató. Pláne nem este 10korty. Legyetek jók!
kötve hiszem hogy az iylen cégek azt nézik, hogy milyen a termék minősége. Azt nézik hogy ki szállít be olcsóbban. Egy barátom 3as golfjában FK angel lámpa volt. Fél évig sem bírta, balhézott kapott egy másikat az bírja már 1 év, majd meglátjuk.. De ez is u.úgy párásodik mint az előző
visszatérve a csiptuningra... Eleve aki azzal kezdi a tuningot hogy csippeltet az vmit nagyon nem ért...
Vannak cégek akik komplett rendszereket árulnak (cat-back + intake) és ahoz árulnak csiptuningot. Az hogy bemegyek tunigműhelybe és azt mondják hogy oké xxFt és 30-40-50lóval erősebb az hülyeség. Oké mondjuk turbós autónál lehet bejön, de annál meg ott a boost controller, azzal is el lehet ezt érni
nekem hertzem van az francia vagy belga vagy már nem emléxem de eus... ottis van bizta turpisság de tán azt már csak nem hamisítják hogy hol gyártják.... egyébként nemvolt drága szól és nekem megfelel... sok más átverésről is tudok meg sokról nem de mit tudsz csinálni...
ez pont nemigaz mert én pont recarot fogok venni mert az ülést felnit kormányt stb... úgy hurcolászom az leendő autóim közt ahogy akarom.. meg aki régi autót tuningol az nem azt nézi hogy mi éri meg és mi nem mert gyakran a felni annyit ér már mint az autó...
szomorúúú.. de aki ilyet vesz az így jár... DLS szetten egy darab made in japan felirat nem volt. Ha minőségi dolgot akarsz utánna kell járni... Az FK és társai nem feltétlenül a minőségi kategória...
Pl. ezért jó hogy Volvóhoz ezek a cégek nem nagyon cisnálnak semmit. Van jópár másik aki viszont igen, csak ehez és nem egy másik cégtől veszi meg a kész terméket.. hanme szépen "eljátszik" vele míg jó nem lesz...
miért mit vártál?! az összes hangszórót is kinában meg tajvanban gyártják ... a cég meg kiválaszt egy szériát és rányomják hogy magnat és megy euba eladásra... a másik cég meg fusiont nyomat rá... egyszer valaki belinkelt egy kinai nyelvű webshopot ottvolt az összes jelentős futó hangszóró színre kosár formára mindenre csak nemvolt rajta felirat...