RACELAND

aktuális téma
RACELAND

Jól hangzik

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
xchris
2006. szeptember 09. 18:57
Mint ahogy Quad, is megírta, ez egy bevezetőszéria volt. azóta már normális, RACELEND-os palackban forgalmazzák, a terméket.
De a tartalom, azóta is ugyanaz a jóminőségű termék, ami rendelkezik minden szükséges, tanusítvánnyal.

És aki ezeket nemhiszi, az kap egy ingyen gyárlátogatást, hogy megbizonyosodjon, a termék minőségéről! Szerintem, ez a Maximum!
Mazlee! szerinted, hogy bizonyíthatná, a cég az igazát, ha a vevő nem a saját szemével látja a gyártás folyamatát?
bYt
2006. szeptember 09. 18:50
azzal teljesen egyetertek, hogy ha en letepnem a cimket es ott figyelne a coca-colas uvegem alatt, hogy tesco gazdasagos lehet beragnek...
sztem ilyet egy valamire valo ceg nem csinal/csinalhat
es nekem is lehetne magyarazni azt amit termeszetesen nem hiszek el.
bYt
2006. szeptember 09. 18:42
en csak annyit szeretnek hozza tenni a temahoz, hogy a raceland ha olyan jo minoseg, miert palackozza a termeket egy masik mar elkeszitett, nem sajat palackba?!
ez szamomra kerdeses, azert ha olyan nagyon jo minoseg lenne sztem ilyen nem fordulna elo, de ez sajat velemeny.
nem akarom a termeket fikazni, ugyanis nekem nincs rola tapasztalatom. raceland tenyleg a szegedi kizarolagos forgalmazo, ezt enis ala tamaszthatom.
üdv mindenkinek, es sztem rendezzetek le a dolgokat ugy lesz a legjobb
chef
2006. szeptember 09. 18:40
ezt a véleményt én is osztom ha akkora cég ne hagyjon magának támadási felületet
Mazlee
2006. szeptember 09. 18:39
te csak ugy ugráltatsz valakit? ne viccelj már...

ha nem gázos a dolog akkor miért zavar titeket hogy fogyasztóvédelemhez megy? ugyis nektek lesz igazatok, nem?
Tiv
2006. szeptember 09. 18:25
Gyerekek ne hülyéskedjetek már, ha megvennék egy palack akármit, és egy leszedve a cimkét egy másik akármilyen palack címke lenne alatta nekem magyarázhatna az atyaúristen is, hogy az így meg úgy..... Ez egy qrta nagy blama tökmindegy mi van a palackban. Nehogymár még blind kérjen elnézést.... mindegy, nem akarom szítani az indulatokat, de a forgalmazó nézzen már magába...
chef
2006. szeptember 09. 18:19
igen sp.futómű ára engem is érdekelne
Atex
2006. szeptember 09. 18:02
Sziasztok. valaki tud nekem infóval szolgálni hogy a kocsimhoz van e raceland sportfutómű? vagy csak ültetőrugó külön? és hogy árba mennyi??
xchris
2006. szeptember 09. 17:50
Ez szánalamas

Bátran kimerem jelenteni, hogy az oldal segítségével, eladtam kb 40-50 garnitúra rugót, külömböző tipusokba!
Eggyetlen negatív tapasztalat érkezett Giannitól, Kecskemétről, ami szerintem tényleg jogos is, de ő sem lett leszarva, "hogy péztártol való távozás után reklamációt nem fogadunk el", hanem végül is úgy abbamaradt a projekt, sajnálatosan.
Viszont, a forgalmazó, most felajánlott neki beszeráron, egy rugószettet, vagy akár, egy komplett futóműszettet.
Szerintem, ezzel, itt minden probléma megoldódott.
Továbbá, felszólítom, azokat az embereket, akik tőlem vettek rugókat, mint pl:Coolkid, Hogy pozitív véleményeket is lehet ide írni, nem csak negatívot!
Te meg Blindmouse, egy jellemtelen ember vagy!!!!!!
Fel lett ajánlva, több időpont is, és te meg félsz a beégéstől.
Ha fikázni tudsz, akkor álj elé a dolgoknak, és halgasd meg a forgalmazót, hogy bizonyítani tudja az
igazát!!!

Amúgy meg teszek neked, egy ajánlatot!
Kifizetem neked az az üzemanyagodat B.p-ről, Szegedig oda-vissza, ha neked van igazad, csak gyare le Szegedre, és nézd meg milyen körülmények között palackozzák, a Raceland spray-ket.
Annyit elárulok, nem sufnis garázs palackozó, átmatricázó üzemről van szó, hanem egy országosan elismert, vegyipari cégről, aki igen komoly piacot birtokol Magyarországon!

Szóval, ha komoly embernek tartod magad, akkor meghalgatod "élőben" a másik felet is, ha már ekkora negatív reklámot okoztál valakinek oktalanul.

chef
2006. szeptember 09. 17:21
Blindmouse
2006. szeptember 09. 17:09
Megsúgom neked, hajnal négyre értem haza, az egész napom elment azzal hogy láthatási kutya, barátnő, és a zenekari ügyeim intézése.. mind előre megbeszélve. de biztos kifogás hogy egy hiperaktív labradorral, meg barátnővel az oldalamon, miközben mentem intézni a dolgaimat nem ugrottam hirtelen.. te sem ugranál ha azt mondanám a jövő héten egyik este hogy "na holnap ráérek, gyere".
raceland
2006. szeptember 08. 21:38
Most értem vissza Bp-ről, a fiú egész nap nem hívott. Szerintetek???
davidsz
2006. szeptember 08. 09:46
Érdekes fejlemények...

Várjuk az eredményét!
raceland
2006. szeptember 08. 09:40
OK. Várom a hívást. Tényleg jó lenne végre tiszta vizet önteni a pohárba.
Blindmouse
2006. szeptember 08. 02:08
Ha lesz rád időm, akkor rádcsörgök, a számod megvan.
raceland
2006. szeptember 07. 21:11
mégmindig várom a randi hollessz
raceland
2006. szeptember 07. 21:08
kell az autod adata es lessz egyrugod v futomüved beszeráron
Norbii
2006. szeptember 07. 16:31
raceland
2006. szeptember 07. 15:45
Egyáltalán nem lepődtem meg, hogy délelőtt sem vagy elérhető. Egész nap Bp.-en vagyok holnap, csak tudsz 10 percet rászánni a napodból, ha írogatni ilyen sokat tudtál. Akkor és oda megyek, amikor és ahol Neked megfelel. Ez nem kerül Neked semmibe!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 208 találat 11 oldalon