Hárombetűs Királyság:TDI
aktuális téma

Várunk minden kedves Dízel őrültet!
A korom és a nyomaték legyen Veletek!
A sok füst és a korom (nem minden esetben) az ERŐ jelképe!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Jó csak catsrolt ne vegyél.vw tdi szeretni megenni mind.

mehet bele!nekem is az van, annyi h én 8 ezrenként engedem...
szevasztok
1.9tdi-m van és még nem volt dízelem ez előtt
milyen olajat vegyek bele?ebbe is jó a 10w40?
1.9tdi-m van és még nem volt dízelem ez előtt

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy ismerősöm autójához. Adott egy 2000-es évjáratú A6 2.5 TDI. A jelenség a következő: hidegen semmi baj megy mint az álom, de amint a motor eléri az üzemi hőfokot véget ér az álom. Innentől kezdve nem akar menni az autó. Mintha a turbó nem töltene semmit. Szerelőnél jártam, a hibakód olvasás a légtömegmérőt hozta ki bűnösnek. Vettem egy új légtömegmérőt azt hittem minden rendben mert miután bemelegedett nem jelentkezett a probléma. Még aznap 70 kilométert mentem vele miután a probléma újból előjött. 2000-es fordulatnál el kell váltanom mert letilt. Turbóra azt mondták, hogy biztosan jó. Erre problémára szeretnék megoldást találni. A válaszokat előre is köszönöm..
Zsolti
Segítséget szeretnék kérni egy ismerősöm autójához. Adott egy 2000-es évjáratú A6 2.5 TDI. A jelenség a következő: hidegen semmi baj megy mint az álom, de amint a motor eléri az üzemi hőfokot véget ér az álom. Innentől kezdve nem akar menni az autó. Mintha a turbó nem töltene semmit. Szerelőnél jártam, a hibakód olvasás a légtömegmérőt hozta ki bűnösnek. Vettem egy új légtömegmérőt azt hittem minden rendben mert miután bemelegedett nem jelentkezett a probléma. Még aznap 70 kilométert mentem vele miután a probléma újból előjött. 2000-es fordulatnál el kell váltanom mert letilt. Turbóra azt mondták, hogy biztosan jó. Erre problémára szeretnék megoldást találni. A válaszokat előre is köszönöm..
Zsolti
Tőbe vedd le az egrt és van hozzá vakoló mind két végére de előtte vedd le a szívócsonkot mert tuti tele van olajsárral ha eddig rajta volt és működött az egr.
még nagyon kezdő vok dízelfronton..ez az első dízel verdám

hali
ha csak simán ledugózom az egr-t a tök gyári afn blokkomba,az ér vmit vagy semmi értelme?
ha csak simán ledugózom az egr-t a tök gyári afn blokkomba,az ér vmit vagy semmi értelme?
Helló!
Egy kis segítséget kérnék.
Audi A4 B5 1,9 TDi AFN-be passzol a szintén A4 B5-ből származó AHU egytömegű lendkerék?
Előre is köszi!
phareck
Egy kis segítséget kérnék.
Audi A4 B5 1,9 TDi AFN-be passzol a szintén A4 B5-ből származó AHU egytömegű lendkerék?
Előre is köszi!
phareck
Sziasztok!
Van itt valaki aki cserélne nekem vezérlést az 1.4es PD TDi-mben?
Természetesen nem ingyen..
Alkatrészt megtudom venni Bárdinál,kérdés,hogy ki mennyiért.
Kaptam már innen onnan árajánlatot,de mivel valami specko szerszám kell hozzá,igy megvárok még pár ajánlatot.
Üdv
Van itt valaki aki cserélne nekem vezérlést az 1.4es PD TDi-mben?
Természetesen nem ingyen..
Alkatrészt megtudom venni Bárdinál,kérdés,hogy ki mennyiért.
Kaptam már innen onnan árajánlatot,de mivel valami specko szerszám kell hozzá,igy megvárok még pár ajánlatot.
Üdv
Gondoltam,hogy a 2,5ösből áttenni, de az A4esben két ic van beépitve az első kerékdobok elé. Az A6osban meg egy vékony cooler van. Ami ugyan beférne a gyári lökös mögé,de a csövezése nem passzol sokkal kisebb az átmérője a csatlakozásnál. Sza'l körbejártam már egy kicsit a témát. Szétvágni nem akarom a lököst...
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=35382

Sziasztok!
Audi A4 B5 1.9 Tdi AFN-be nagyobb cooler beépítését csinálta e már valaki? Fel van húzva a motor, és így nyáron nagy melegben nagyon elhagyja az ereje... :/ Ötletek?
üdv!
Audi A4 B5 1.9 Tdi AFN-be nagyobb cooler beépítését csinálta e már valaki? Fel van húzva a motor, és így nyáron nagy melegben nagyon elhagyja az ereje... :/ Ötletek?
üdv!
Szia!
Bele lehet rakni!
Kicsit jobban fog menni, meg jobban fog füstölni.
Bele lehet rakni!
Kicsit jobban fog menni, meg jobban fog füstölni.
Jó reggelt!
Szintén porlasztó kérdésem lenne. AAT motorba milyen porlasztót ajánlotok? Nem szeretnék eszeveszett teljesitményt, mert nem akarnám idő előtt szétszaggatni az automatát, inkább a gazdaságosság lenne érdekes!
Szintén porlasztó kérdésem lenne. AAT motorba milyen porlasztót ajánlotok? Nem szeretnék eszeveszett teljesitményt, mert nem akarnám idő előtt szétszaggatni az automatát, inkább a gazdaságosság lenne érdekes!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az 1,9 Tdi AHU motorba bele lehet-e rakni az 1,9 Tdi AFN-es porlasztókat? És lesz-e valami észrevehető változás ha esetleg bele lehet tenni?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az 1,9 Tdi AHU motorba bele lehet-e rakni az 1,9 Tdi AFN-es porlasztókat? És lesz-e valami észrevehető változás ha esetleg bele lehet tenni?
Rendben, köszönöm, kár variálni akkor.
Szerintem az összes esztergált hülyeség, sose lesz jó nem véletlenül nagyobb a 22 es háza! Nagy lesz az emap, ezzel az egt is

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
valvoline maxlife jó?