Cikk: Kompresszorral: Honda CR-Z Mugen RZ
aktuális téma

A Honda gyári tuningrészlege idén tavaszra ígérte a CR-Z ikompresszorral operáló kiadását, az iCF-et. Az új kiadás végül november végére érik be, limitált szériában, Mugen RZ névvel. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
inkább egy golf VI..ez a katyvasz nekem már sok, úgy mint a hunyadinál is...liquid sculpture hagyanakmá 

én egy pro ceed-be tenném a formás hátsóm, de semmi extrát nem adnak a külcsínyen kívül.. legalább lehetne kapni erősebb motorral, de ugyan az a motorpaletta, mint a sima ceed-nél...
Csak így már versenyeznie kell pl. az Auris- szal, Civic- kel is pl. (ha ragaszkodunk ahhoz, hogy legyen japán vagy koreai), és egyből nem annyira egyértelmű a döntés, mert azért azoknak nagyobb neve van akkor is, ha esetleg nem is jobbak semmi másban.
A másik, hogy így egyből kevesebb a lehetséges vevő, mert aki megelégedne, vagy kénytelen megelégedni egy kevésbé felszerelt, kevésbé igényes belsejű kocsival (a "jobb" belső anyagokat mások pl. tudják csak magasabb felszereltség mellé adni, így akinek az is kell, az hozzájuthat modellen belül), azoknál ez a lehetőség kilőve.
Vagy csak nagyon az alapváltozatban gondolkodom
, és pl. 1,6- os vagy dízel motorral már egyből olcsóbb a konkurenciához viszonyítva.
A másik, hogy így egyből kevesebb a lehetséges vevő, mert aki megelégedne, vagy kénytelen megelégedni egy kevésbé felszerelt, kevésbé igényes belsejű kocsival (a "jobb" belső anyagokat mások pl. tudják csak magasabb felszereltség mellé adni, így akinek az is kell, az hozzájuthat modellen belül), azoknál ez a lehetőség kilőve.
Vagy csak nagyon az alapváltozatban gondolkodom

De mindkét kocsi bizonyítottan megbízható! Jól is néz ki, akkor mi a baj vele?? Ezekből biztosan nem fogunk pár éven belül motorhibásat találni, mint a Golf, Seat és társaiból..
Én próbáltam az ésszerűség határain belül maradni...Mert gondolom a Nissan GTR is hasonló elrugaszkodott lenne, mint a Corvette...
Miért, csak szerintem vicces, hogy van egy olcsó, őszinte autó, mint pl. az előző ceed, aztán az utódja meg kap puha beltéri műanyagokat, meg egy összetettebb formát, aztán máris az általában drágának tartott Golffal egy árban próbálják eladni?
Nekem se, ez borzasztó. A csudába már 

Ha nekem most nem lenne autóm, akkor biztos, hogy egy corvette lenne a választásom 

Nekem nem szimpatikus, hogy a Hyundai meg a Kia ennyire próbálja feljebb pozicionálni magát az előző generációkhoz képest.

Az Avensis ahogy nézem, a nyilvánosságra hozott akciós áron (a most kifutó Mazda 6- tal együtt) alap benzines meg alap dízelek közt is a legolcsóbbak közt van a kategóriájában.
Ha nekem most nem lenne autóm, akkor biztos, hogy Kia Rio vagy Seed lenne a választásom, mert megbízható autó, nagyon szép formaterv és erős motorokkal, kis fogyasztással áldották meg.
Na és a németes autósoktól kérdezném, hogy a csoda Tsi láncos motorokat miért is fejezték be gyártani?? Elárulom: a lánc átugrik és összekuszálja a vezérlést és elég nagy következményei vannak..visszahívásra nincs lehetőség, mert a szart szarra tudják csak cserélni és megoldás nincs...A kolléganőm pár hónapja vett egy Beetli-t 1.2T motorral, nyugodt szívvel eladták neki, holott tudták, hogy a motorja pocsék és már csak szíjas hajtással fogják gyártani.... A Skoda Octáviákról meg annyit, hogy azok valóban megbízható gépek és megérik az árukat.
corolla meg avensis azért van elég sok... Az a baj a japánokkal ,hogy drága az alapáruk.. nem lehet megvenni "fapadosan"... 3-as bömit pl lehet klíma nélkül kérni egy suziba 4 éve már benne volt alapba ..

Még így sem kellene.
Nekem olyan, mintha egy S2000 és egy Peugeot 308 közösüléséből származna.

Nekem olyan, mintha egy S2000 és egy Peugeot 308 közösüléséből származna.

Igen, nagyon sok Skoda van, ár-érték arányban nagyon jó.
Toyota a megbízhatóság szobra (még mindig így reklámozzák magukat), "olyan nincs, hogy egy Corolla nem indul", stb., mégsem kell kutyának sem céges autóként... nem csak itthon, egész Európában nem.
Érdekes, hogy a KIA pl. egyre jobban fogy cégesként, holott pl. egy Hondához képest múltban sehol nincs. Honda meg nem nagyon kell cégesnek.
Alfa sincs nagyon céges autó (max topmanageri).
Francia-olasz is inkább csak kisteherként (Megane kicsit kilóg, abból azért van).
Nagyobb leasingcégeknek nincs is jóformán csak topmanageri japán autó a portfóliójukon, mert drága őket üzemeltetni, nehéz utána eladni, nem tartják az értéküket.
Toyota a megbízhatóság szobra (még mindig így reklámozzák magukat), "olyan nincs, hogy egy Corolla nem indul", stb., mégsem kell kutyának sem céges autóként... nem csak itthon, egész Európában nem.
Érdekes, hogy a KIA pl. egyre jobban fogy cégesként, holott pl. egy Hondához képest múltban sehol nincs. Honda meg nem nagyon kell cégesnek.
Alfa sincs nagyon céges autó (max topmanageri).
Francia-olasz is inkább csak kisteherként (Megane kicsit kilóg, abból azért van).
Nagyobb leasingcégeknek nincs is jóformán csak topmanageri japán autó a portfóliójukon, mert drága őket üzemeltetni, nehéz utána eladni, nem tartják az értéküket.
nem csak M.O-n 

Én ahogy figyelem régen a focusok nagy része volt céges autó manapság inkább a skoda octavia vagy superb.... ez szerintem azért van csak mert ár érték arányban jobbak.. a VW relatív drága.. japán szóba sem jöhet mert MO.-n a német autó volt mindig is az isten mert japán messze van nekünk 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
" 3-as bömit pl lehet klíma nélkül kérni egy suziba 4 éve már benne volt alapba"
Alap a kétzónás digitklíma a 3-asban. Swiftben meg a manuál, ha jól tudom.