Minden eddiginél több látnivalót, programot és érdekességet tartogat a hétvégi Autó, Motor és Tuning Show, ami a rendezvény történetének eddigi legkomolyabb durranása lesz! Bővebben
Én még nem voltam soha, képeket láttam, élmény beszámolókat hallottam...
Tetszett!
Talán jövőre kiviszem a vasakat.
Gratulálok a szervezőknek!
Egy valami zavart. Aki szolgáltatást kínál vagy elad az legyen már alázatosabb a vevő felé! Főleg hogy ami ott hatalmas % kedvezmény az máshol teli áron olcsóbb!
(Másokat nem érdekelnek a technikai információk??? Én hiányoltam egy táblát vagy egy embert akitől kérdezni lehet... Vagy ez arról szól hogy nesze nézzed?)
Ez tényleg durva, hogy szándékosan kiállnak ilyenkor. A magyar jogszabályok, még a gyári autót is megbuktatnák. Pénzt szánsz rá, szebb lesz, jobb lesz és... brrrrr
A suttyó nem a beleölt melóra, szervezésre vonatkozik, meg nem is úgy.Hát sorry, ha nálam meg az volt félreérthető.Nem gondoltam, h ennyire felveszed, nálam kb ez mindennapos Én pár dolgot másképp csinálnék, de ez csak saját vélemény és nem is biztos, hogy kifizetődő lenne.De ez mindegy is.
Az ilyen emberekkel nem tudsz mit kezdeni sajnos. Szó nélkul meg aligha bírja kiallni az ember. Nekem sem azzal van a gondom, hogy mi a másik véleménye, mert azt elfogadom (akkor ha azt ésszeru indokokkal és intelligensen ki tudja felyezni). A gond azzal van, hogy sok a ‘‘suttyó‘‘ ennyi...
a magyar eladni arany áron akar. venni meg ingyen, vagy még az eladó fizessen neki.
ha csinálsz valamit (rendezvény, cég...stb.) és az mondjuk összejön és talán még sikeres is lesz, akkor meg a jó kurva anyádat, hogy teli vagy pénzzel.
persze ha meg nincs pénzed, akkor is a kurva anyádat mert csóró vagy.
Ha benzingozfuggo az ember es elmegy egy ilyen kaliberu fesztiválra, akkor nem azt nezi, hogy itt ki-mennyit rakhat zsebre a befolyt osszegbol.
Ez sajnos egy tipikus magyar sztereotipia, hogy lefikázzuk a másikat mert az el ért valamit az életben. Az ilyen emberek nem is kellenek a magyar autós társadalomba, koszonjuk...
Hozzátenném a kiállítóknak ingyen jegyhez, hogy minden kiállító fejenként kettőt kap, hogy a kedvese is vele lehessen, vagy akárki, akit magával visz, hogy ne autó nélkül jusson ki
Hát bocs, de a "suttyó feszt" kiverte a biztositékot. Azt, hogy miért nem fizetünk ki mindenkinek mindent a benzintől a szállásig aki felhozza az autóját, minden évben lerágott csont, ezt már nem veszem fel, nem is hiszem hogy ez komoly kérdés. A kiállítóknak belépőt eddig sem kellett fizetni, most sem, ez eleve marhaság. Viszont ilyen névvel illetni egy 9 év alatt felépített rendezvényt amit nem csak elismer, de már most bejelentkezett rá jövő évi partnerként újra a legnagyobb európai tuning show szervezősége (hogy csak egy példát említsek) egy egészen kicsit erős. Lehet, hogy túlreagáltam, de számomra ez jelenleg sértőbb mintha anyámat szidnád. Sorry.