Cikk: Minden rekord megdől az idei AMTS-en!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Minden rekord megdől az idei AMTS-en!

Minden eddiginél több látnivalót, programot és érdekességet tartogat a hétvégi Autó, Motor és Tuning Show, ami a rendezvény történetének eddigi legkomolyabb durranása lesz! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8 9
Piet_
2014. március 23. 10:31
a flexel vágott rugókra volt a tv-ben egy nagyon jó műsor (csak nem emlékszem a címérre ) ahol szemléltették egy és ugyanazon az autón a különbséget a vágott és egy rendes állítható futómű között, mindezt ilyen vészkikerülés meg kanyar stb szimulálásával, és a vágott rugóval a vészkikerülésnél úgy borult fel a kocsi hogy öröm volt nézni
hobizoli
2014. március 23. 10:24
Tudod a kilatogato egyszeru verpistike csak annyit lat az autokbol, hogy porig lerakva gizda es akkor o is lerakja Dr Flex-l megvagott rugokkal az ovet, mert az óóóccssó meg jójazvazzeg
Egyebkent biztos lehetsz benne, hogy a kiallitott autok kozt is van egy csomo ezzel a modszerrel ultetett auto, ami nem kifejezetten biztonsagos utcan, meg ha ide gyök2-vel ki is tudott menni eppen.

Ez a malomkerekfelni melle amitol egy sima Y megfordulo WWW-bol lesz abszolvalhato a halalom kb, mogotte meg a CD lemez meretu tarcsafek, vagy a felni agyresze mogul ki sem latszo dobfek

Tavaj kimentem en is meg elso nap, nem volt tomegnyomor masfel ora alatt korbe jartam az egeszet. A legjobban a 2.5-3 literes v6-s motora rakott akkora dájrecűrők tetszettek, amit nem ertek, hogy nem roppantott ossze meg a motor... vagy azt csak ott tettek fel ra? akkora volt, mint egy 250ml-s energiaitalos dobozka a masik meg mint egy teas bogre
nesze neked tuning, berakjuk a motort, de lefojtjuk?
ocskos
2014. március 23. 10:17
még több kép valakinek?
Norbee...
2014. március 23. 09:58
Piet_
2014. március 23. 09:41
hát akkor te biztosan valamikor a 90-es évek elején járhattál ott utoljára valamelyik BNV-n, ugyanis elég rendesen fel lettek újítva a dolgok pár évvel ezelőtt, össze lehet hasonlítani ott pár kisebb régebbi pavilonnal, na azok tényleg régiek és elavultak, de a többség kultúrált, modern fogadó egység épült a főbejárathoz, fedett "sétáló utca" a pavilonok között, normális mosdók vannak
Feriapu
2014. március 23. 08:56
Idén nem jutok ki,ezért örömömre szolgál ezeket a képeket nézegetni.Legjobban a képek közül az a gyönyörű 79-es VW Derby tetszett.

Nekem is volt egy patent állapotú,de már a kockalámpás 83-ból.
chabbie
2014. március 23. 08:25
Ott voltunk , nagyon komoly volt...
N0name
2014. március 23. 06:48
Én tegnap voltam kint és mivel először voltam AMTS-n,nekem nagyon tetszett a rendezvény!Rengetegen voltak ami sokszor már kicsit nyomasztó is volt mert 1mást taposták az emberek de a látvány kárpótolt mindenért.Sztem semmi baj nem volt a fényekkel,nekem az 1etlen negatív az volt h ha 1x elhagyom a területet akkor vissza már nem mehetek...Én többnyire csak a tuned autókra voltam kíváncsi és hiába jártam 3x körbe,még így se láttam mindent de gyönyörűek voltak az autók és a lányok is,gratula a szervezőknek és a kiállítóknak is!
Robert9
2014. március 22. 23:15
Jó helyen van az ott, csak tegyenek fel több lámpát. Homasitában van sok, ami alkalmas erre a feladatra.
Quad
2014. március 22. 22:11
Nagy kedvenceim az ilyen "kint sem voltam, de tudom hogy sz*r" típusú vélemények erre nem nagyon tudok mit mondani, max azt, hogy az eddig kapott visszahelzésekre alapozva szerencsére rengetegen voltak akik kint voltak és nem csalódtak, mind nemzetközileg, mind globálisan egyébként pedig várom az ötleted egy korszerű hazai, jól bevilágított rendezvényhelyszínre, ahol 1200+ járművet és a kültéri programokat számodra is megfelelő színvonalon el tudunk helyezni, ha már másba nem sikerült belekötnöd...
lasi
2014. március 22. 20:18
Bevétel rekord tuti lesz, eszméletlen mennyiségű ember áramlott be ma....
74Coree
2014. március 22. 17:40
Évekkel korábban voltam kint, kevés sikerrel, aztán tavaly ingyen mehettem, így kilátogattam, de nekem hatalmas csalódás volt a rendezvény. (Amolyan visszaigazolás volt, hogy miért is nem járok ki.) Idén, az első képeket elnézve, van pár gép, amit szívesen megnéznék élőben, de...nem éri meg kifizetni a belépő árát a körülmények változatlanságát elnézve. Hogy miért? A korszerűtlen/elavult pavilonokban igazi élmény betérni. ...arra azért kíváncsi lennék, hogy vajon a szervezők mikor veszik észre, hogy nem alkalmas az Expo egy ilyen rendezvényre?!
Aki még nem volt, de tervezi, hogy megy, vigyen elemlámpát magával.

ÉS jöhet nyugodtan a kőzápor, állok elébe.
3N3MY
2014. március 22. 14:58
Egyetértek veled, nálunk nem ismerem annyira a rendszert, meg kevesebb a tuning is felénk
PapaMaci
2014. március 22. 14:04
Én jelenleg azt tervezem, hogy eladom a kocsim németországba, megcsináltatom a TÜV-öt, és visszaveszem...
Robert9
2014. március 22. 14:00
Nem csak lehet, hanem biztos! És ezért megint nem én vagyok a hibás, hanem a rendszer, hogy tuning autót lepapírozni nem egy leányálom... De ők ezt leszarják... Ha neked ez kell, akkor fizess... Szánalmas ez az egész...
Csubesz2
2014. március 22. 13:50
szerintem az a baj ha megtudnád pontosan hogy mi és hogy működik és hogy mindez mivel jár (anyagi része+idő).....lehet azt mondanád hogy lexarod,jó ez így ahogy van.
Robert9
2014. március 22. 12:18
Nem tudnak aludni a hangos kipufogótól... Busz, villamos, részegek óbégatása nem zavarja? KÖLTÖZZÖN EL!
Érdekes, hogy a cross motorokat meg simán átengedik, meg az olyan versenymotorokat, aminek olyan a kipufogója, hogyha meghúzza a gázt akkor a főutcán bereped minden ablak? Ez mehet? A fővárosi vagy ősrégi vidéki buszok amitől az ember nap mint nap fuldoklik, vagy Józsi bácsi IFÁ-ja, ami gyök kettővel vánszorog őrületes füstfelhőt köhögve, az rendben van?
Szakadt kisebbségi többség dinnyés autója a seggét a földön húzva, az rendben van? Tényleg csak azokat lehet baszogatni aki szereti az autóját?

Ja, hogy a tuning veszéLJes, mert mi van ha az állítható futómű gyenge, egy óvatlan pillanatban elenged és ráejti a gumira a kasznit és defekt? Mi van ha... mi van ha...
Mi van ha a kamionról leszakad a gumi, a szétrepülö darabok telibevernek 2 személyautót pályán?
Mi van ha a dinnyés merci hátsó kereke akkor esik ki mikor 60-nal egy nagyobb kátyúba belezuhan az Andrássyn?
Mi van ha a szakadt Lada jobb eslő talpasa akkor adja meg magát amikor mellette vagyok és pont belémcsúszik?
Én is tudok Mi van házni...
De ezeket az autósokat nem bántják, csak azt aki tuningol...
Ha egyszer van TÜV, akkor meg fogadjuk már el azt is...
Az már meg külön röhej tárgyát képezi, hogy időnként még a gyári autót is megszólják valamiért...
Egyszerűen SZÁNALMAS, hogy kaparásznak a pénzü(n)k után... és ne takarózzanak már a "Mi csak a biztonságra megyünk" szöveggel... Mert nem arra mennek, hanem más, verítékkel megkeresett pénzére...

Emberek és itt most főként azokhoz szólnék akik NKH és Police területen dolgoznak:
a TÜV miért nem elfogadható??? A Német bevizsgálás smafu? A németek NEM hülyébbek, mint mi, SŐT! Ők tudják mi az, hogy logika... Nálunk ezt a szót nem ismerik...

Az viszont tényleg nem rossz ötlet a szerkesztők részéről, hogy lehetne az AMTS-en ilyen stand, ahol tartanának előadásokat mondjuk napi 4-5x kijelölt időpontban, hogy mit, miért NE vagy DE és hol... Engem mondjuk érdekelne egy ilyen, ha értelmes hozzáértő emberek ezt elmagyaráznák, megtanítanák nekem és nem az út szélén a hőbörgő bunkó vizsgabiztostól kell megtudnom... Tudom, ott a szabály, olvassam el... Na de attól nem tudok kérdezni, és valljuk be, sokszor vannak benne olyan pontok, aminek megértéséhez minimum okleveles jogásznak kéne lennünk...
3N3MY
2014. március 22. 11:51
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
3 4 5 6 7 8 9
Összesen 177 találat 9 oldalon