Cikk: Prague Car Festival 2023

Témakör: Címlapon
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2023. október 27. 22:26
Idén is kilátogattunk a csehek legnagyobb autó- és tuning show-jára, a tavaly óta immáron rendszerszerűen október végén megrendezésre kerülő Prague Car Festival-ra. A rendezvényen idén is méretes standdal veszünk részt, természetesen az AMTS színeiben!

A fesztivált a szokásos három tematikával töltötték meg a szervezők: A Racing Expo égisze alatt a versenyautók világa mutatkozik be a nagyközönségnek, a Classic Expo a veterán vonalat lovagolja meg, míg a számunkra leginkább érdekes - és egyben a rendezvény felét kitevő - Tuning Expo az átépített autók és a háttéripar témakörét öleli fel, egy nemzetközi kiállítás keretei között. Ez utóbbi viszont már a most látottak alapján is rekordot dönt idén!

A hazai tunerek számára idén is adott volt a lehetőség, hogy a Carstyling.hu-n keresztül, VIP vendégekként állíthassák ki az autójukat a rendezvényen. A show két csarnokában, összesen 16 magyar autó részvételével állt össze az AMTS standja.

Galériánkban a bepakolás képeit találjátok, egy kis ízelítővel a nemzetközi felhozatalból is - a többivel pedig folyamatosan jelentkezünk a hétvége folyamán!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!