Downtown Draggers Subculture

aktuális téma
Downtown Draggers Subculture

hi all! szeretettel várunk mindenkit minden péntek este a lurdy ház hátsó garázsába 8-10ig! 8-10ig dumaparty és 10kor indulás gyorsulgatni! kérünk mindenkit,hogy a parkolóban ne jasszkarizzon,mert ez nem streetracing:-)(és persze a versenyen se)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
aztec GSI
2004. június 14. 13:49
Gondolod igen? És erről nem a szervezésnek kellene gondoskodnia, hogy ne így legyen???? Ne értsd félre nem kioktatási jelleggel mondom, csupán kérdezem
stifi|SR
2004. június 14. 12:28
nyugodtan jöjjön ki streetre, sztem ott is van 1-2 vállalkozó egyén aki úgy elküldi a kurva annyába, hogy oda is utoljára megy ki...
nemtom mikor voltatok utoljára streeten (én jó régen), de m3 után lemorzsolódik egy csomó csira (nem találnak oda a helyszínre)
persze nem tökéletes a szelektálás, mint ahogy DDSen sem
sajnos mindenhol vannak gyíkok
FullGAS
2004. június 14. 11:50
(.)(.) crx-ről nem mondok véleményt, mer akinek annyi esze van hogy beül egy ilyen tömött "szaguldo koprsonak" becezett kocsiba, akkor az el is tudja dönteni, hogy meg akar -e sérülni/halni vagy sem...
de az a kék gt puttó.... chőőő, menjen street-re jövő péntektől.. ott talán menő a tömeg közepén rajoskodni... és ez ne fikázás a street felé... csak próbálja meg ott iis, lehet hogy ott ezt díjjazzák...
-Andrew-
2004. június 14. 10:07
Holnap majd jöhetne egy kis arénahelp!
-Andrew-
2004. június 14. 10:05
jaaaa. Akkor már nem is érdekes. mekkora béna, hogy csak 8-at tudott elvinni...
aztec GSI
2004. június 14. 10:03
nyugi Andris a crxben "csak" nyolcan voltak
-Andrew-
2004. június 14. 09:54
Egyébként arról a CRX-esről is szót ejthetnénk, amiben vagy 10-en ültek. Arra nem gondol a srác, hogyha ott lesz valami, akkor nem csak a saját maga, de kb másik 10 ember sérülhet? Hát nemtom. Nekem ez a dolog sem tetszett annyira. De ők tudják. Szomorú hogy nem gondolják végig az ilyet.
Mylo
2004. június 13. 21:28
Halihó! Szerintem nem sült el rosszul a pénteki gyors! Habár voltak nem kívánatos emberek! (Ugye a részeg fa..i és Kék GT Puntos arcok) Remélem olvassák ezt a fórumot és legközelebb majd elkerülnek minket!!

See Ya Mylo
ÁkiTigra
2004. június 13. 20:07
Az a Puntos srác ki sem mer többet nézni szerintem! Pont láttam mit csinált bennem is felment a pumpa! Az ilyen gyökerek miatt mondják hogy az illegal racer-ek állatok!!!!
Ottohoner
2004. június 13. 19:58
Te! Értettem én!! Most teszem fel öket!
miro1
2004. június 13. 19:48
Sziasztok nem tudjátok hogy ottohoner mikor szokta felrakni a képeket amiket péntekenként csinál? Tőle nem merem megkérdezni mert kicsit félre értette a viccemet amit az autójához írtam és elég morcosan válaszolt.
FullGAS
2004. június 13. 17:36
(.)(.) all! jo kis pentek este volt, nekem teccett meghajtottam dewvil korzáját is, mehe bután tilt utólag is köszönet a lehetőségért...
a kék puntos féreg csicska meg ha kijön jövő pénteken, nem várja meleg fogadtatás... ja, nem danikáról van szó , hanem vmi öreg puntó turbó szoláriumról... ne rajtoljon már a középen beszélgetőkre mer ő meg akarja mutatni mit tud az ezernégyszáz köbcentii.. ja, és férfias is, elmenekül mikor a következő kérdéssel állunk mellé: "te mi a kurva anyádat csinálsz???"... hogyne, ienkor el kell futni, meg el kell bujni a kanyar után... hüje kis buzi féreg csicska szargeci... (én kérek elnézést a káromkodásért, de még mindig nagyon felidegesit...
remélem sokatoknak tetszett a péntek esti móka, és jövő héten is jöttök kulturált, rendezett, néhol humorral tűzdelt illegális réjszingelést csinálni...
ja, ezt a részeg ekér én már nem láttam, de véleményem szerint el kellett volna zavarni... há nem?? ne nálunk csinálja a fesztivál... aszondom lassan kezdjük el tisztogatni a népet... (rajoskodni akaró puntotirbogeciféreg, részeg cuzukis majom, stb...)
und még valami, asszem jövő héten már teljes értékű leszek a fehír cáparipámmal
faro
2004. június 13. 14:09
ez van..hiányzik a cooltúra.
nem tudnak viselkedni az eberek a versenyeken.ott pláne nem kéne vkinek innija,ha nem tud viselkedni(télen egy hónapig nam volt jogsim akkor én is ittam,de tudtam viselkedni).
szerencsére azok akik isznak legalább nem a rajthely mögött állnak v ülnek:-)
aztec GSI
2004. június 13. 13:29
Faro az a faszi múltkor olyan kox volt, hogy 3kor kijött hozzánk és megkérdezte,hogy ki a q anyám mondta neki hogy Lacházára menjünk tovább? Mi meg szakadtunk a röhögéstől...
Nomeg akkor is 3 részeg gyerek üvegeket dobált és ez azt hiszem nem hiányzik senkinek sem...

Az a tré,h kezd ugyanaz lenni, mint a szórakozóhelyeken: 1re több a 14-16 éves ember és csinálja a fesztivált
momo33
2004. június 13. 12:50
Szio faro! En is kinn voltam, (tudom hogy tudod;p) .. igazad volt hogy sok a reszeg meg a rokker meg a punk, de ez azert volt mert szombaton jottel, es Slipknotra kijott a sok allat ... nem tom honnan kerult elo ennyi hulye fej, mer ugy altalaba nem szoktam ilyen embereket latni sehol (ilyen nagy mennyisegben), de most jol osszejottek, jottel volna inkabb penteken Belgara;)
faro
2004. június 13. 11:43
hja..az volt!
középkor és kicsit testes(csak fekvenyom a teremben tipus).
aztec GSI
2004. június 13. 11:17
Tényleg jó volt a péntek

Viszont az a szusis nem egy középkorú emberke volt? Mert minket is betalált múlt 7en egy fazon, de matt részeg volt volt és állandóan gyorsulni akart...

faro
2004. június 13. 09:13
hehe!
pedig elösször is kedvesen köszöntöttelek téged:-)))úgyis jössz!!
Ottohoner
2004. június 13. 04:01
Ezt nem azért mondtam Jaky!!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 6938 találat 347 oldalon