Downtown Draggers Subculture

aktuális téma
Downtown Draggers Subculture

hi all! szeretettel várunk mindenkit minden péntek este a lurdy ház hátsó garázsába 8-10ig! 8-10ig dumaparty és 10kor indulás gyorsulgatni! kérünk mindenkit,hogy a parkolóban ne jasszkarizzon,mert ez nem streetracing:-)(és persze a versenyen se)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
faro
2004. június 12. 18:42
hja...gonosz vok:-)))
de az időt is elintéztem:-))
köszi a matrinyát!!!
most voltam sportszigeten és botrány ami ott megy.
ez elvileg a sportról szólna,de helyette sok részeg mászkál jobbra-balra....szánalmas!
hasonló feelengje volt mint A SZIGETNEK,de legalább a szigeten számítok is arra,hogy teli lesz részeg arcal,de egy portrendezvényen...
na lépek!este bed:-)
csocso!
még írok,ha lesz vmi érdekes!
Jaky
2004. június 12. 18:02
akkor nem....nem hiszem hogy valakinek is hiányozni fogok
Ottohoner
2004. június 12. 17:52
Akkor sose fogy ki jönni Jaky! Már bocs! Ekék mindig lesznek!
-Andrew-
2004. június 12. 17:39
faroo!! Nem szégyenled magad, hogy ennyi ártatlan jogosítvánnyal rendelkező személyt kicsábítassz a DDS-re, és buzdítod őket, hogy vegeyenek részt illegális tevékenységben?? ejha...
Jaky
2004. június 12. 17:31
na én majd csak akkor fogok kijárni ha az ilyen gyökereket lesz aki lekezelje....
Klevi75
2004. június 12. 17:18
Na hello emberek!

Én illetve mi most voltunk elször kint, de nekem tetszett a dolog, bár nem gyorsultam. Asszonykámnak kevésbé, ő inkább csak a páholyból szemlélte az eseményeket
Úgy érzem, nem ez volt az utolsó megjelenésem
peppino
2004. június 12. 15:18
Na HUA!
Én lennék a "dévús koma",akit majnem letolt (szószerint) egy ignis ;] annyival kiegészíteném,hogy ellenfélre vártam a rajtnal,amikor a csávó odajön,és megkérdezi ez milyen kocsi (szerintem egy lanost fel lehet ismerni..) na mind1,ott már vágtam,valami nem 100 a pubinál,mondom meglátjuk...aztán amikor start után szlalompályának nézte az EGYENES utat,akkor jobbnak láttam,ha satuzok 1et...na most a vicc az,hogy a csávó még legalább 50méteren keresztül ment cikk-cakkban,miután megálltam (vártam,kinek megy neki,hál'istennek senki nem sérült (max az a fos suzu
Az este amúgy télleg jól sikerült,bár kiérni kissé későn értünk ki,de élveztük a dolgot..Tornádó helyett volt benzingőz meg gumiszag,szerintem mindenki jobban örült ennek ;) faro télleg jassz ahogy rajtoltatsz jövö heten mar fent lesz a sportdob,azzal már picit bátrabban állok ki versenyezni
streetkill
2004. június 12. 14:29
üdv mindenkinek! sjna nemtudtam kimenni draggersre mert az autómat éppen fényezik.újabb problémák merűltek fel.a turbo-m felmondta a szolgálatot.már annyira elegem van ebből a használt szarokból.
az autó szép lesz de nem ütős,mert így kb 174 le tud.gyenguszta nagyon.lehet ki sem megyek.viszont gyönyörű vadi zsír fényezés lesz rajta. kék neonnal..
ha valakinek megtetszett a felnim.egyet tudok még szerezni,bmw-re. 5x 120-as körosztással.
nemtom mit kéne ezzel a 10 szelepes mocival kezdeni.
mert az a gáz,hogy ez nem csipelhető.ke jet tronic-os.
a 20 szelepesé jó lenne,de annak viszont olyan könnyen átszakad a hídja ,mint a fene.
ha lekönnyítem a főtengelyem,kb 10000 rpm-et fog tudni.
egy jó tanács!
soha ne könnyítsétek le a lendkereket. levegős kumplungotok lesz és kevesebb nyomatékotok,viszont gyorsabban pörög fel.
kb ebből a motoromból,talán ha minden okés egy nagy turbóval,rs 2-es leömlővel kitok hozni 350 le.ami már üt.igaz első kerék de nem érdekel.
faro
2004. június 12. 14:22
hja..jhéten elbeszélgetünk vele!
-Andrew-
2004. június 12. 14:09
Én kérdeztem Fullgast, hogy utána menjünk-e a Puntonak. Aszonta nem kell. De akkor majd legközelebb lincs lesz.
Ottohoner
2004. június 12. 13:51
Sajnos a tegnapi nem wagoner volt hanem Ignis!!! CSávo ugy tudot padka mellé állni hogy azt tanitani kéne!! (Kb. 20méteren kereszetül huzta a gumit a padka szélén amikot tolatott!)
Furlong
2004. június 12. 11:16
Bakker én meg erről maradtam le ???
A kedvenc autóm a Wagoner pozitív...
miro1
2004. június 12. 11:03
De kár hogy éjfélkor eljöttem nem láttam a buli végét, de azt hittem tovább szoktatok maradni.
Bár igazából már untam azt a részeg parasztot aki az autóm mögött állt három-négy hasonló magas maligán fokú és alacsony IQ-jú lánnyal és fiúval. Nemtom az ilyenek miért nem fekszenek a vonat alá.
Különben előtte tetszett a dolog még majd biztos megyek.
faro
2004. június 12. 01:49
hehe...
lehet,hogy megkapta,de nem jött jelentés
faro
2004. június 12. 01:35
cs all!
nagyon jóóóó volt az este!
kék puntós gyereket várjuk egy beszélgetésre jövő héten!(villogott és a töbegből ránkstartolt az eke)
egész este ment a gyorsulgataás,DE kb f1körül megjött egy zöld suzuki vagoner v mi és elkezdte furcsán oltogatni...
mondta,hogy elküldte a rendőröket+,hogy mennyire jassz vagyok ,hogy rajtoltatok meg nem merek a rendőrrel beszéli stb(1.télleg jasszul rajtoltatok:-),2.nem volt rendőr.3.furcsán beszélt a csávó,mert részeg volt mint kiderült).
pár mondattal késöbb bekóstolta a dévús kománkat,hogy gyorsuljanak...3-2-1-rajt és a csávó elkezt cikázva menni..mindenki fosott,hogy nekimegy a közönségnek meg a parkoló kocsiknak...visszön és kitalálja,hogy nem voltak egyenesben a kerekei!!(mindíg szólok,ha vki rosszul állt fel),e ringó társam látta,hogy a csávó kapkodja össze vissza a kormányt...miután lenyugodott akkor a maradék kis dds csoport hazaindult!
hát ez volt!

atommanó:ezért is mondtam,hogy ne jere ,mert már alig voltak kinn és megromlott a hangulat!

üdv all és jó7végét!
csocso!
Streetpolo
2004. június 12. 00:10
Zsír volt a mai este!
aztec GSI
2004. június 11. 20:36
Arra már gondolt vki, ha télleg beüt a tornádo, akkor mind odaveszünk????

én elbúcsúzok mindenkitől, mielőtt mejek streetree....

de annyit linkelnek az ídőjárást illetően, nem lenne jó, ha ma igazuk lenne.
-Andrew-
2004. június 11. 19:38
Na meg mi is!
faro
2004. június 11. 18:58
jere itteni csetre
faro
2004. június 11. 18:54
még nincs itt
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 6938 találat 347 oldalon