Downtown Draggers Subculture
aktuális téma

hi all! szeretettel várunk mindenkit minden péntek este a lurdy ház hátsó garázsába 8-10ig! 8-10ig dumaparty és 10kor indulás gyorsulgatni! kérünk mindenkit,hogy a parkolóban ne jasszkarizzon,mert ez nem streetracing:-)(és persze a versenyen se)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
akkor nem....nem hiszem hogy valakinek is hiányozni fogok
Akkor sose fogy ki jönni Jaky! Már bocs! Ekék mindig lesznek!
faroo!! Nem szégyenled magad, hogy ennyi ártatlan jogosítvánnyal rendelkező személyt kicsábítassz a DDS-re, és buzdítod őket, hogy vegeyenek részt illegális tevékenységben?? ejha... 

na én majd csak akkor fogok kijárni ha az ilyen gyökereket lesz aki lekezelje....
Na hello emberek!
Én illetve mi most voltunk elször kint, de nekem tetszett a dolog, bár nem gyorsultam. Asszonykámnak kevésbé, ő inkább csak a páholyból szemlélte az eseményeket
Úgy érzem, nem ez volt az utolsó megjelenésem

Én illetve mi most voltunk elször kint, de nekem tetszett a dolog, bár nem gyorsultam. Asszonykámnak kevésbé, ő inkább csak a páholyból szemlélte az eseményeket

Úgy érzem, nem ez volt az utolsó megjelenésem

Na HUA!
Én lennék a "dévús koma",akit majnem letolt (szószerint) egy ignis ;] annyival kiegészíteném,hogy ellenfélre vártam a rajtnal,amikor a csávó odajön,és megkérdezi ez milyen kocsi (szerintem egy lanost fel lehet ismerni..) na mind1,ott már vágtam,valami nem 100 a pubinál,mondom meglátjuk...aztán amikor start után szlalompályának nézte az EGYENES utat,akkor jobbnak láttam,ha satuzok 1et...na most a vicc az,hogy a csávó még legalább 50méteren keresztül ment cikk-cakkban,miután megálltam (vártam,kinek megy neki,hál'istennek senki nem sérült (max az a fos suzu
Az este amúgy télleg jól sikerült,bár kiérni kissé későn értünk ki,de élveztük a dolgot..Tornádó helyett volt benzingőz meg gumiszag,szerintem mindenki jobban örült ennek ;) faro télleg jassz ahogy rajtoltatsz
jövö heten mar fent lesz a sportdob,azzal már picit bátrabban állok ki versenyezni 
Én lennék a "dévús koma",akit majnem letolt (szószerint) egy ignis ;] annyival kiegészíteném,hogy ellenfélre vártam a rajtnal,amikor a csávó odajön,és megkérdezi ez milyen kocsi (szerintem egy lanost fel lehet ismerni..) na mind1,ott már vágtam,valami nem 100 a pubinál,mondom meglátjuk...aztán amikor start után szlalompályának nézte az EGYENES utat,akkor jobbnak láttam,ha satuzok 1et...na most a vicc az,hogy a csávó még legalább 50méteren keresztül ment cikk-cakkban,miután megálltam (vártam,kinek megy neki,hál'istennek senki nem sérült (max az a fos suzu

Az este amúgy télleg jól sikerült,bár kiérni kissé későn értünk ki,de élveztük a dolgot..Tornádó helyett volt benzingőz meg gumiszag,szerintem mindenki jobban örült ennek ;) faro télleg jassz ahogy rajtoltatsz

üdv mindenkinek! sjna nemtudtam kimenni draggersre mert az autómat éppen fényezik.újabb problémák merűltek fel.a turbo-m felmondta a szolgálatot.már annyira elegem van ebből a használt szarokból.
az autó szép lesz de nem ütős,mert így kb 174 le tud.gyenguszta nagyon.lehet ki sem megyek.viszont gyönyörű vadi zsír fényezés lesz rajta. kék neonnal..
ha valakinek megtetszett a felnim.egyet tudok még szerezni,bmw-re. 5x 120-as körosztással.
nemtom mit kéne ezzel a 10 szelepes mocival kezdeni.
mert az a gáz,hogy ez nem csipelhető.ke jet tronic-os.
a 20 szelepesé jó lenne,de annak viszont olyan könnyen átszakad a hídja ,mint a fene.
ha lekönnyítem a főtengelyem,kb 10000 rpm-et fog tudni.
egy jó tanács!
soha ne könnyítsétek le a lendkereket. levegős kumplungotok lesz és kevesebb nyomatékotok,viszont gyorsabban pörög fel.
kb ebből a motoromból,talán ha minden okés egy nagy turbóval,rs 2-es leömlővel kitok hozni 350 le.ami már üt.igaz első kerék de nem érdekel.
az autó szép lesz de nem ütős,mert így kb 174 le tud.gyenguszta nagyon.lehet ki sem megyek.viszont gyönyörű vadi zsír fényezés lesz rajta. kék neonnal..
ha valakinek megtetszett a felnim.egyet tudok még szerezni,bmw-re. 5x 120-as körosztással.
nemtom mit kéne ezzel a 10 szelepes mocival kezdeni.
mert az a gáz,hogy ez nem csipelhető.ke jet tronic-os.
a 20 szelepesé jó lenne,de annak viszont olyan könnyen átszakad a hídja ,mint a fene.
ha lekönnyítem a főtengelyem,kb 10000 rpm-et fog tudni.
egy jó tanács!
soha ne könnyítsétek le a lendkereket. levegős kumplungotok lesz és kevesebb nyomatékotok,viszont gyorsabban pörög fel.
kb ebből a motoromból,talán ha minden okés egy nagy turbóval,rs 2-es leömlővel kitok hozni 350 le.ami már üt.igaz első kerék de nem érdekel.
hja..jhéten elbeszélgetünk vele!
Én kérdeztem Fullgast, hogy utána menjünk-e a Puntonak. Aszonta nem kell. De akkor majd legközelebb lincs lesz. 

Sajnos a tegnapi nem wagoner volt hanem Ignis!!! 
CSávo ugy tudot padka mellé állni hogy azt tanitani kéne!! (Kb. 20méteren kereszetül huzta a gumit a padka szélén amikot tolatott!) 

Bakker én meg erről maradtam le ???
A kedvenc autóm a Wagoner pozitív...
A kedvenc autóm a Wagoner pozitív...
De kár hogy éjfélkor eljöttem nem láttam a buli végét, de azt hittem tovább szoktatok maradni.
Bár igazából már untam azt a részeg parasztot aki az autóm mögött állt három-négy hasonló magas maligán fokú és alacsony IQ-jú lánnyal és fiúval. Nemtom az ilyenek miért nem fekszenek a vonat alá.

Különben előtte tetszett a dolog még majd biztos megyek.
Bár igazából már untam azt a részeg parasztot aki az autóm mögött állt három-négy hasonló magas maligán fokú és alacsony IQ-jú lánnyal és fiúval. Nemtom az ilyenek miért nem fekszenek a vonat alá.

Különben előtte tetszett a dolog még majd biztos megyek.
hehe...
lehet,hogy megkapta,de nem jött jelentés
lehet,hogy megkapta,de nem jött jelentés

cs all!
nagyon jóóóó volt az este!
kék puntós gyereket várjuk egy beszélgetésre jövő héten!(villogott és a töbegből ránkstartolt az eke)
egész este ment a gyorsulgataás,DE kb f1körül megjött egy zöld suzuki vagoner v mi és elkezdte furcsán oltogatni...
mondta,hogy elküldte a rendőröket+,hogy mennyire jassz vagyok ,hogy rajtoltatok meg nem merek a rendőrrel beszéli stb(1.télleg jasszul rajtoltatok:-),2.nem volt rendőr.3.furcsán beszélt a csávó,mert részeg volt mint kiderült).
pár mondattal késöbb bekóstolta a dévús kománkat,hogy gyorsuljanak...3-2-1-rajt és a csávó elkezt cikázva menni..mindenki fosott,hogy nekimegy a közönségnek meg a parkoló kocsiknak...visszön és kitalálja,hogy nem voltak egyenesben a kerekei!!(mindíg szólok,ha vki rosszul állt fel),e ringó társam látta,hogy a csávó kapkodja össze vissza a kormányt...miután lenyugodott akkor a maradék kis dds csoport hazaindult!
hát ez volt!
atommanó:ezért is mondtam,hogy ne jere ,mert már alig voltak kinn és megromlott a hangulat!
üdv all és jó7végét!
csocso!
nagyon jóóóó volt az este!
kék puntós gyereket várjuk egy beszélgetésre jövő héten!(villogott és a töbegből ránkstartolt az eke)
egész este ment a gyorsulgataás,DE kb f1körül megjött egy zöld suzuki vagoner v mi és elkezdte furcsán oltogatni...
mondta,hogy elküldte a rendőröket+,hogy mennyire jassz vagyok ,hogy rajtoltatok meg nem merek a rendőrrel beszéli stb(1.télleg jasszul rajtoltatok:-),2.nem volt rendőr.3.furcsán beszélt a csávó,mert részeg volt mint kiderült).
pár mondattal késöbb bekóstolta a dévús kománkat,hogy gyorsuljanak...3-2-1-rajt és a csávó elkezt cikázva menni..mindenki fosott,hogy nekimegy a közönségnek meg a parkoló kocsiknak...visszön és kitalálja,hogy nem voltak egyenesben a kerekei!!(mindíg szólok,ha vki rosszul állt fel),e ringó társam látta,hogy a csávó kapkodja össze vissza a kormányt...miután lenyugodott akkor a maradék kis dds csoport hazaindult!
hát ez volt!
atommanó:ezért is mondtam,hogy ne jere ,mert már alig voltak kinn és megromlott a hangulat!
üdv all és jó7végét!
csocso!
Arra már gondolt vki, ha télleg beüt a tornádo, akkor mind odaveszünk????
én elbúcsúzok mindenkitől, mielőtt mejek streetree....
de annyit linkelnek az ídőjárást illetően, nem lenne jó, ha ma igazuk lenne.
én elbúcsúzok mindenkitől, mielőtt mejek streetree....

de annyit linkelnek az ídőjárást illetően, nem lenne jó, ha ma igazuk lenne.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
de az időt is elintéztem:-))
köszi a matrinyát!!!
most voltam sportszigeten és botrány ami ott megy.
ez elvileg a sportról szólna,de helyette sok részeg mászkál jobbra-balra....szánalmas!
hasonló feelengje volt mint A SZIGETNEK,de legalább a szigeten számítok is arra,hogy teli lesz részeg arcal,de egy portrendezvényen...
na lépek!este bed:-)
csocso!
még írok,ha lesz vmi érdekes!