IV.Tiszaföldvári autós találkozó(júl.17)
aktuális téma

Várunk minden Tuned, Top Tuner, Extreme, Veterán és Amcsi autókat! A résztvevőknek 2 főre szóló strandbelépőt és ebédet biztosítunk! Reggel 8 órára a Penny parkolóba várjuk a résztvevőket, ahonnan 8:30 kor indul a felvonulás egész Tiszaföldváron! Programjaink: Tárcsán sütő verseny /ennek a kezdete 9 óra/, Szkander verseny, Felnidobó verseny, Hangnyomásmérő verseny - Levi CarAudio Pécs Autószépségverseny /3.kat/, Hengerfejdobás, Kerékcsere, Trabant húzás, Szlalom verseny, Gumifüstölés, majd a rendezvény végén ismét felvonulás! Vendégünk: Lorán Barnabás "TraBarna" /dumaszínház/ Rendezvényünket a 2Hot magazin lányai kísérik végig!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Gondolom szombaton úgyis találkozunk Füzesgyarmaton. Majd ott elmesélem. 

milyen volt?
Ott látszódunk a háttérben! 

VenTomi
2010. július 20. 19:11
Egy kis ízelítő...

Hétvége környékén felkerülnej

Szia!
Én a tali végén beszéltem a Lacival és azt mondta hogy a facebokk-ra fogják feltenni a képeket és a videókat! Ha minden jól megy akkor a hétvége felé meglesznek nekem a képek és a videók! majd linkelem őket, amint meglesznek!!!

Én a tali végén beszéltem a Lacival és azt mondta hogy a facebokk-ra fogják feltenni a képeket és a videókat! Ha minden jól megy akkor a hétvége felé meglesznek nekem a képek és a videók! majd linkelem őket, amint meglesznek!!!

lecgó hol vannak már a képek, meg a videók???????????

Gratulálok mind a két abonyi autónak a díjazáshoz, ha jól vettem ki a szavaidból, mind a két bajor gyártmány helyezett lett!!!
Sajnálom, hogy nekem más elfoglaltság jött közbe, és nem tudtam menni, remélem a legközelebbire már tényleg el sikerül jutni....

Sajnálom, hogy nekem más elfoglaltság jött közbe, és nem tudtam menni, remélem a legközelebbire már tényleg el sikerül jutni....

Most hogy mondod nekem is azt mondta valaki, hogy minden autó nevezve van alapból aki benn van. Csak nem tudom, hogy a kapuban mondták-e vagy valahol máshol....
Emiatt kicsit izgulva álltam az eredményhirdetésnél...
Hátha egyszer én is kapok valamit.

Emiatt kicsit izgulva álltam az eredményhirdetésnél...

Hátha egyszer én is kapok valamit.

Még tegnap hallottam meg itt is olvastam hogy sokan fel voltak háborodva azon hogy Trabarna fikázta a kocsijukat! Az enyémet is fikázta, na és akkor mi van! Neki ez volt a dolga hogy csinálja a hangulatot! Leszartam hogy mit mondott! Nekem tetszik a kocsim és pont! Hogy másoknak mi a véleménye róla az nem érdekel!
Még szeretnék gratulálni azoknak akik nyertek valamilyen számban!

Hali!
Én is szeretném megköszönni a tegnapi napot! Nagyon jó volt! Én személy szerint nagyon jól éreztem magam és még gondolni sem mertem rá hogy díjat fogok nyerni és egyszerre kettőt is! Az nagyon jó ötlet volt hogy a strand területén rendezték meg az egész talit, így legalább amikor éreztem hogy a hűtővizem kezd felforrni akkor csak lubickoltam egy kicsit és máris jobban éreztem magam! Amúgy mi azért mentünk a haverokkal hogy eltöltsünk egy kellemes napot és asszem ez össze is jött! Még1x gratula és remélem hogy jövőre is el tudunk menni!!!!!!!!!!!!!

Én is szeretném megköszönni a tegnapi napot! Nagyon jó volt! Én személy szerint nagyon jól éreztem magam és még gondolni sem mertem rá hogy díjat fogok nyerni és egyszerre kettőt is! Az nagyon jó ötlet volt hogy a strand területén rendezték meg az egész talit, így legalább amikor éreztem hogy a hűtővizem kezd felforrni akkor csak lubickoltam egy kicsit és máris jobban éreztem magam! Amúgy mi azért mentünk a haverokkal hogy eltöltsünk egy kellemes napot és asszem ez össze is jött! Még1x gratula és remélem hogy jövőre is el tudunk menni!!!!!!!!!!!!!

trabarna ki a szart érdekel miket beszél, azért volt ott hogy dumáljon, amit vagányul nyomott, tudtuk semmi köze az autókhoz

Sitti én ezért nem is neveztem be az autót szépségversenyre,minek ha valakit érdekel, odajön oszt kérdez
.neked tetszik és kész, az a lényeg . különben azt hittem alapból nevezve van az autó. aki kifizeti a belépőt és az autóval beáll az automatikusan nevezve van a szépségversenyre. ha lehet tanácsom a kategóriára lehetne gyártó ország szerint(német,japán,olasz,kgst......stb)
a tali jó volt,köszönet a rendezőknek. kispénzből is lehet kellemes napot csinálni. az idő fasza volt,a helyszin igeális volt.
gratula a dijazottaknak

a tali jó volt,köszönet a rendezőknek. kispénzből is lehet kellemes napot csinálni. az idő fasza volt,a helyszin igeális volt.

Azon tényleg volt egy kis félre értés, hogy mikor kell bemutatni a gépet zsűrizésre.
A kapuba azt mondták, hogy mindenki indul aki itt van. Utána meg oda kellett gurulni ahol hangnyomást mértek. Aki nem ment oda pedig nem zsűrizték.
- Szóval sok emberrel beszéltem aki elment fürdeni és a végén csodálkozott hogy volt más zsűrizés. Így hiába jött szép géppel vagy a legszebbel a félreértés miatt semmit nem kapott.
- Én pedig azt nem értettem kik zsűriztek? Trabarna? Mert Ö jött oda egyedül az autóhoz....
Egyébként , tényleg jó volt. Eltöltöttünk egy kellemes du.-t. Nekem tetszett Trabarna, végre nem az a nyálazos duma ment: Ó de szép, Ó de klasz stb... (közben meg....)
A kapuba azt mondták, hogy mindenki indul aki itt van. Utána meg oda kellett gurulni ahol hangnyomást mértek. Aki nem ment oda pedig nem zsűrizték.
- Szóval sok emberrel beszéltem aki elment fürdeni és a végén csodálkozott hogy volt más zsűrizés. Így hiába jött szép géppel vagy a legszebbel a félreértés miatt semmit nem kapott.
- Én pedig azt nem értettem kik zsűriztek? Trabarna? Mert Ö jött oda egyedül az autóhoz....
Egyébként , tényleg jó volt. Eltöltöttünk egy kellemes du.-t. Nekem tetszett Trabarna, végre nem az a nyálazos duma ment: Ó de szép, Ó de klasz stb... (közben meg....)
Erre én is kíváncsi vagyok?De ha jól sejtem a kicsi keret miatt nem jutott rá lóvé?!Mert ugye nem 1-2 rugóba kerültek volna ők sem!
Ami viszonnt kérdés ,
Hol voltak a 2Hot os lányok ????
Hol voltak a 2Hot os lányok ????
Trabarnával kapcsolatban megoszlik a vissza jelzés.Sokaknak bántó volt sokszor a beszéde mások nevettek rajta.Én elvoltam és nevettem is rajta.Nekem is beszolt,de én nevettem rajta.Minden felfogás kérdése

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!