Wörthersee
aktuális téma

Wörthersee Treffen
Gratis Wlan Reifnitz
Treffen Infok
GTI FM 88.4 MHZ 101.6 MHZ
Season '15: 2015.05.13- 05.16.
Mäjus 14 Christi Himmelfahrt : ÜNNEPNAP Ausztriäban !
Facebook oldalak:
WÖRTI MAGYAR FB OLDAL:(Képek, videók, galériák)
WÖRTI MAGYAR FB CSOPORT:(gyakori kérdések, vélemények, egyéb infók)
Velden Mischkulnig WEBCAM
Gratis Wlan Reifnitz
Treffen Infok
GTI FM 88.4 MHZ 101.6 MHZ
Season '15: 2015.05.13- 05.16.
Mäjus 14 Christi Himmelfahrt : ÜNNEPNAP Ausztriäban !
Facebook oldalak:
WÖRTI MAGYAR FB OLDAL:(Képek, videók, galériák)
WÖRTI MAGYAR FB CSOPORT:(gyakori kérdések, vélemények, egyéb infók)
Velden Mischkulnig WEBCAM
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Jók a képeid.
A mi képeink az eddig nem látott,vagy átépült autókról.

hát én sem mertem kimenni a passattal....

Egy kép róla esetleg?

és nem akarom szétoffolni a fórumot, úgyhogy zárjuk is
jah és USA GTi az autóm, ami meglehetősen ritka

Lasi: köszi a pozitív kritikát
Igen, egy Jettaból, ami olyan állapotban van, mint egy új és igen, sztem semi kersenivalód ott egy épített toyotával pl....., ahogy én sem megyek el feszíteni egy tolyota találkozóra, ha egyáltalán van olyan.

De jó hogy beleolvastam a topikba
És miből ez a nagyarc? Egy jettából....vicc vagy!
Annyiban igazad van hogy nem kell ott vw konszern autokon kívül mással frenkizni, egy japan car festen Én sem szívesen kerülgetném a német vasakat, nincs különösebb bajom velük de mindennek megvan a maga helye és ideje.

És miből ez a nagyarc? Egy jettából....vicc vagy!

Annyiban igazad van hogy nem kell ott vw konszern autokon kívül mással frenkizni, egy japan car festen Én sem szívesen kerülgetném a német vasakat, nincs különösebb bajom velük de mindennek megvan a maga helye és ideje.
Olvasva a hozzászólásokat, talán nem is baj, hogy idén nem jutottam el.
Tévedsz ha azt hiszed csak minket szivatnak. Tavaly mikor szereltünk, volt a sorba német transporter, osztrák bogár, belga, francia. Ez nem nemzetiségi kérdés. Náluk szabályok vannak amiket be is tartatnak. Ha nálunk is kinyílna a hatóságnak a csipája akkor igen nézegethetne az autós társadalom. Nekik ez a bevétel nem feltétlen hiányozna mivel nem szegény környék. Ők a téli idegenforgalomból igen jól élnek. Ami viszont igaz nem kedvelik a magyarokat.
Ebben részben igazad van, hogy a keleti blokkból érkezőknek nagyobb figyelmet szentelnek... De! Pusztán azért mert tudják hogy itt a TÜV szerűség az nem olyan mint náluk, vagy a németek vagy a hollandoknál. Azért picit változnának a dolgok, ha kis hazánkban is hasonló szigorral történne a TÜV vizsga!
Az egyik német kiránduláson, csináltattunk egy érvényes TÜV "vizsgát" csak azért hogy legyen a magyar autón amit kint szerettünk volna eladni... hááát! A végén örültünk hogy elengednek. Az elején minden happy volt. Dicsérték hogy milyen szép, meg hogy ez valamikor német forgalomban volt, mert megtalálták a rendszerben. Egyszer csak elkezdte csóválni a fejét a lökhárítóba integrált ködlámpára ami eredeti mercedes de nem típus azonos, majd levette a gyári mercedes kereket és mutatta hogy az ET 35 és a 8J az nem gut! Majd az autó alatt a lorinser feliratos vadi új rugók verték ki a biztosítékot. Amiről kért műbizonylatot. Levette a karter védőt, és ismét örült mert por száraz, és fényes volt minden. Összességében megdicsértek a szerelők a 20 éves öreg autót, de "érvényes" vizsgát nem kapott pedig sejtették hogy mire kell....
Ezek után én nem csodálkozom hogy egy ilyen tuning találkozón egy kicsit rá vannak feszülve a témára!
Az egyik német kiránduláson, csináltattunk egy érvényes TÜV "vizsgát" csak azért hogy legyen a magyar autón amit kint szerettünk volna eladni... hááát! A végén örültünk hogy elengednek. Az elején minden happy volt. Dicsérték hogy milyen szép, meg hogy ez valamikor német forgalomban volt, mert megtalálták a rendszerben. Egyszer csak elkezdte csóválni a fejét a lökhárítóba integrált ködlámpára ami eredeti mercedes de nem típus azonos, majd levette a gyári mercedes kereket és mutatta hogy az ET 35 és a 8J az nem gut! Majd az autó alatt a lorinser feliratos vadi új rugók verték ki a biztosítékot. Amiről kért műbizonylatot. Levette a karter védőt, és ismét örült mert por száraz, és fényes volt minden. Összességében megdicsértek a szerelők a 20 éves öreg autót, de "érvényes" vizsgát nem kapott pedig sejtették hogy mire kell....
Ezek után én nem csodálkozom hogy egy ilyen tuning találkozón egy kicsit rá vannak feszülve a témára!
Na örülök neki... am nem volt egy kék törölközöd? mert vki otthagyta a szálláson

Nekem annyi tapasztalatom volt a hétvégével.. h ha normálisan közlekedsz rendesen használod a fényszorot.. nem ugy h helyzetjelző plusz ködlámpa.. vagy nem turod el neki stb.. akkor annyira nem basztatnak.. volt pát olyan helyzetem h jöttem ki egy körforgalombol elöttem utánam senki.. rendör elindult felém megnézett és visszafordult.. azért ha ésszel közlekedünk és nem hivjuk fel magunkra a figyelmet akkor kicsit elkerülhetőbb..
Nah, én hazaértem egyben, nem volt semmi gond. Óriási szerencsém volt, hogy egyszer sem vettek ki az 1 hét alatt. FB-os csoportba láttam ezt az igen találó képet, valahogy így lehetne jellemezni ezt a talit.

Amúgy nem cask a nagy ültetésért büntetnek, hanem mindenért lassan?
Az a baj ezzel, hogy elriassza a népeket. Maradjunk annyiban, hogy nagyon nagy turisztikai bevétel van a találkozó kapcsán, amit elbuknak, ha senki nem megy majd épített autóval, cask gyárival, mert akkor ugye nem less mit nézni. Én is a futkosós golf4 kombival mentem, ami gyári, nem a jetta MK2 gewinde-vel, mert sejtettem egy ilyen dolgot. Amúgy elmondom, hogy a keleti blokkos embereket/gépeket szivatják ennyire.
A turbo knyarban ülve jot 4 Magyar kocsi, sajnos az összes TDi volt, amik nem nagyon mentek, annál nagyobb kormot dobtak és a mellettem lévő srácok egyből nyomták, a blőde ungáishe kommenteket, a rendőr meg már nyúlt is a rádióért.....
Alapban nem nagyon szeretnek bennünk, sztem a Németekkel, Hollandokkal elnézőbbek
A turbo knyarban ülve jot 4 Magyar kocsi, sajnos az összes TDi volt, amik nem nagyon mentek, annál nagyobb kormot dobtak és a mellettem lévő srácok egyből nyomták, a blőde ungáishe kommenteket, a rendőr meg már nyúlt is a rádióért.....
Alapban nem nagyon szeretnek bennünk, sztem a Németekkel, Hollandokkal elnézőbbek
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
ha csak 900x leguggoltál, h elkészítsd a képeket, már respect...