5letek az oldalhoz

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
5letek az oldalhoz

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!

Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz

EDDIG REGISZTRÁLT ÖTLETEK

ÖTLETEK AZ ÚJ KÉPNÉZEGETŐHÖZ

LEGFRISSEBB DOLGOK (aug. 24)

Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Quad
2011. augusztus 04. 15:03
Naa, pedig rengeteg külföldi bulin is voltunk.. ezt cáfolom
akos5555
2011. augusztus 04. 15:02
Blindmouse
2011. augusztus 04. 15:01
jaa, én ilyen galériákat nem igen nézek..

max ha dögös csaj van rajta..

dögös autó évek óta nem volt rajtuk :D
Quad
2011. augusztus 04. 15:01
De lehet, lesz is a közeljövőben több mással együtt. Tényleg
Quad
2011. augusztus 04. 15:00
Jegyeztem.. a visszaugrálás mér megvan oldva, a kommentezés folyamatban. Egyébként elég valószínű hogy ott a FB helyett saját kommentezést fogunk inkább használni, egyelőre még teszteljük így.
Adam Vito
2011. augusztus 04. 14:59
A harmadikkal egy a baj... A mostani CS hangulat ebből áll (többnyire) és a valós, egyszeri usereket folyamatosan lehet bannolni ilyen-olyan sértettség, szabályzatba ütközés miatt...
hobizoli
2011. augusztus 04. 14:58
bácsi ojat nem lehet majd sosem, hogy user bealliccsa maganak a profiljaban, hogy a default listazas az 200post /page legyen -vagy 100 vagy 50 akinek az teccik, es ne kelljen mindig atallitgatni ezt 20-rol, ha masik topikba klikkel a juzer vagy ir egy hozzaböffenést?
irtam mar egy parszor ezt az utobbi 2n+1 ev alatt, de mintha suket fuleknek irnam, es csakazertis leirom megint...

Quad
Volt ám
Nézd meg pl. itt: VW Depo 2011 @ régi version

Nem értem miért sírja ezt bárki is vissza
YELLOW
hát igen ha azt vesszük sokan ezért regisztrálnak. nem is értem, ha el akarja adni, minek hoz létre oldalt? bár lehet csak úgy lehet hírdetni.
az olyan kamu autókat meg simán, ahol már van 20 bizonyíték, de még kamu emberünk mindig ragaszkodik, hogy az övé

a kommentezési leehtősget simán elvenném tőlük, ha túl szigorú, akkor először 1 hónapig. ha folytatja pl a kötözködést, akkor végleg.

te is én is beszólogatunk, de vállaljuk magunkat, valaki ismer innen. de aki kamu user mögé bújva ugat az sok egy picit.
Blindmouse
2011. augusztus 04. 14:52
meg a kamukocsikat, az eladni próbált tragacsokat, társkeresőket is DEL, nem? :D
Quad
2011. augusztus 04. 14:51
Oprendszer? Böngésző? Esetleg hibaüzenet?
Alapos cahce törlés volt-e, mert ez tipikusan ilyen hibajelenség.
YELLOW
2011. augusztus 04. 14:50
akkor én is összeszedek pár ötletet, amit máűr korábban írtam/írtunk:

- privát üzenetek korlátlan ideig megmaradjanak, maximum 10 privát lehet, ha nincs üres hely, akkor a legrégebbit törli automatice, így mindenki karbantartaná a fiókját

- az új képnézegető: ha bezárjuk ne ugorjon az adatlap elejére. ha már kommentezhető, akkor jöjjön róla értesítés, ha valaki odapiszkított a kép alá

- illetve ami nagyon fontos, tudom a látogatókból élünk, de ha valaki nem tudja az odlalt úgy ahzsnálni, ahogy le van írva, itt legfőképp az utóbbi időben újra elszaporodó kamu reg-ekre gondolok, akkor amiről beigazolódik, hogy a regisztrációt szándékos köpködésre, fikázásra, arána help-nek hozták létre, az legyen törölve, vagy véglegesen BAN-olva
he.tiger
2011. augusztus 04. 14:50
Egy ötletem lenne ennek kezelésére, bár tudom, nem tökéletes, de lehet valamit javítana.......ha ezután valami újítást akartok, akkor elötte írjátok meg hogy lenne, mi változna stbstb. aztán el lehetne dönteni, hogy kell-e az újítás vagy sem
akos5555
2011. augusztus 04. 14:49
Nekem nem tölti be a legtöbb helyen a képet még 2 perc után se
Quad
2011. augusztus 04. 14:47
Képnézegető dolgok - amik már működnek
- jobbra, balra gombok, és ESC használható
- galéria kép ajánlás usereknek működik
- képnév ajánlás cikk galériákhoz működik
- képlistában négyzetes és listás elrendezés működik és meg is jegyzi a kívánt beállítást
- kép kommentezés / likeolás kikapcsolása az user autós képeknél
- képváltások gyorsítása
- nem ugrik vissza az oldal tetejére bezárásnál az user autóknál

folyamatban lévő dolgok
- zenelejátszási bug az user autós oldalakon
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása
- régi típusú képnézegető "light" a hisztizőknek ()
Blindmouse
2011. augusztus 04. 14:41
Volt régi képnézegető? én ráklikkeltem egy képre, és egyszerűen megnyílt egy új lapon maga a file és heló.. nem volt körülötte semmi, csak a nyers képfile.. :)
Blindmouse
2011. augusztus 04. 14:39
Pedig én egész úton olyan szépen gondoltam arra a kurva hídra... :)
Quad
2011. augusztus 04. 14:37
Reagálnék pár dologra...

Már kértem egyszer, hogy ha valakinek gondja van a nézegetővel, írja meg azt is hogy mi. Azzal, hogy "fos" nem tudunk segíteni rajta, ellenben nagyon faszán esik a másfél hónapos munkánk minősítésére. Amíg ez nem volt, állandó nyavajgás ment a - valóban - használhatatlan, fagyós és többszörösen elavult régi nézegető miatt. Az user autóknál és galériáknál meg még ez sem volt. Most hogy végre valami van, most meg ez a baj? Meg kell szokni a kezelését, és egyébként is faragunk rajta még itt-ott, de már így is sokkal kezelhetőbb és gyorsabb is mint a régi v. a semmilyen.

Újabb agresszív reklám by Blind: remélem ez csak vicc. A régi képnézegetőben a most használt mellett további 3 banner volt, szerintem ez inkább jelentős redukció. Mellesleg meg ha tetszik ha nem, az oldal a reklámokból tartja fenn magát (a mai remek gazdasági helyzetben sajnos már azokból is nehezen), így ezek számunkra csak szimplán létfontosságúak. De persze Neked is magyarázhatok...

Facebook: majd ha meggyőzitek az oldal látogatóinak 60%-át, hogy az idejük nagy részét Facebook helyett a CS-n b.sszák el, akkor nem lesznek FB-s pluginek, és egyéb új közösségi fejlesztések. Sajnos mára ott tartunk, hogy aki nincs valamilyen szinten facen, az szimplán nem létezik. Én se szeretem higyjétek el, de ha az olvasók zöme ott hesszel egész nap, akkor ott sem fogjuk "békén hagyni" őket

Reméljuk a Google+1 hoz majd némi enyhülést e téren (és nem csak újabb like gombokat...)

A galérián (és máson is) folyamatosan dolgozunk, a jó ötleteket meg felvesszük a kívánságlistára, erről mindjárt írok 1 kis memoárt ide fentre.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Összesen 6072 találat 304 oldalon