D16A6os motorom ugyanilyenre cserélném, milyen engedélyek szükségesek a hivatalos cseréhez?
a topicot egyik barátom kérésére nyitottam, még mielött nekem esnétek hogy nem is ilyen motorom van
jó ezt mondjuk megértem az embereket illetve meg tök igazad van... én mondjuk csak eladom nekik az alkatrészeket, deén is tök ezt veszem észre na én megyek bye all
egyértelmű!
ha csinálok vmit és látok hibákat akkor jegyzetelek és a végén kap egy kis hibalistát van aki tud a dolgokról de van aki hanyattesik hogydehát neki tök jó az autója. :-)
dee.Ált szólok hoyg szar de mikor úgy jön oda a fickó hogy hát ez egy nagyon király autó és km sincs benne csak 90E és látswzi az egész autón hogy min a duplája meg az értékek sem tökéletesek akkor arra mit mondasz?Nincs kedvem nekem teljes hasztalanul vitatkozni.Maradjon abban a hitben azt kész.igazából nembefojásol semmit az a kis dolog amit elhalgatok csakhát mégsem olyan király a verda mint ahogy hiszi.Ha csinálok vmit akkor mindig szólok mert vagy tudja vagy nem a tulaj ,de ha nem akkor ha megtudja is több melóm lesz.Mondjuk van aki mániásan autót akar javítatni.Olyanok mint a tisztaság mániások!Azok mondjuk idegesítenek!Meg vannak elméleteket gyártók és autósujságból nagyon okos vagyok tipusú emberek!
Jó, én most csak azt mondom, hogy elvittem hozzá, hogy cserélje ki a leállító szelepet, és rá két napra meghalt az adagolóm. Mikor elvittem hozzá közölte velem, hogy ja észrevette, de gondolta én is tudom, és majd elviszem hozzá..Nem konkrétan a zöldkártyáról beszélek, de sztem, ha a szerelő látja, hogy valami nincs rendben a motorral, szóljon, hogy tesó gáz van.
nekem annyit mondott a srác utoljára, hogy minden érték tökéletes, csak a középdob lehet valahol kifúj. azóta azt megcsináltattam... hangsúlyozom ezen részéhez nem értek
jahh hát igen!Én mértem már 340 ezer km-es benzines Golf IV-et is és az is tökéletes volt de vertem már ki katalizátort garantált 100E km-es G astrából is! szóval nagyon változó a dolog!nameg én sem mindig mondom el hoyg esetleg nem olyan tökéletes már az a motor mint ahogy a gazdi hiszi.
Kiment a helységböl , egyedül voltam ott és néztem a gépet. Ladám van , nincs diag csati ami működne. Végülis a részletek nem számítanak , fő hogy nagyon jók az emissziós értékek katalizátor nélkül.
én írtam. bocsi én nem értek ehhez a dologhoz és a leírásod szerint csak azt tudom kihozni hogy a verdám motorja még mindig király így 175 E km után is a gyári adatokhoz képest...
vagy van neki is mint ált mindenhol egy klasz kis pergető és mikor gázt adott akkor gombot is nyomott vagy diag csatis megoldás volt!Nem volt a kezében egy kis doboz két potméterrel meg egy nyomógombal?
hangost mondjuk nem akartam (az lett), de szép hangja van. ha valaki bebizonyítaná nekem, hogy jobban menne gyári dobbal valszeg levenném, de egy 58 LE-es autónál nekem egy vagy két lóerő...főleg hogy abból már talán megvan 50...
persze a hőmérő az olajba kell de én még sosem próbáltam miylen érzés lehet az. :-) JAhh még annyit hogy teljes legyen a kép hogy az új autóknál környezetvédelmi osztály 6ill. 9 /benzinesek/ ott csak a diag csatit meg a kipufot kell használni mert a gép kiolvassa a vezérlőegységből a pontos adatot mind fordszám mint motorhő.
Én hetente csinálok egyet, de amúgy nekem is ezért volt zavaros a dolog. Bár mi még régebbi gépekkel dolgozunk. Hőmérőt az olajba, fordulatszámmérőt a trafóhoz, oszt' jónapot
Ugy, hogyha nincs ott cso sem uvolti le a fejed. Nagysagrendekkel halkabb az auto, mint egy szivo motoros, hasonloan cso es dobok nelkul. Amikor betolt a turbo akkor van egy jellegzetes suvito hang de meg az is halkabb par raccsing dobos szivo motoros autohoz kepest.
Persze ettol meg fel lehet hangositani az autot, ha vkinek az kell